طرز تهیه سس کارامل

طرز تهیه سس کارامل بدون خامه و شیر با شکر قهوه ای

سس کارامل دستور پخت بسیار ساده و روانی دارد و بیشتر از آن برای تزیین انواع کیک های خانگی استفاده می‌کنند و دارای طعم و مزه خوب دلنشینی می‌باشد .

مواد لازم برای تهیه سس

مواد لازم برای تهیه سس

شکر یک‌ لیوان

خامه صبحانه یک بسته

کره بیست و پنج گرم

دستور پخت

طرز تهیه سس کارامل

مرحله اول

برای تهیه سس کارامل ابتدا یک ماهیتابه بزرگ را بر روی اجاق گاز قرار دهید حرارت را کمکم کنید و شکر را درون ماهیتابه بپاشید هنگامی که شکر شروع به آب شدن کرد ، با یک قاشق چوبی شکر ها را مخلوط کنید تا نسوزند .

مرحله دوم

پس از آب شدن شکرها کره را اضافه کنید و با شکر مخلوط نمایید . به صورت جداگانه خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که روان شود سپس آن را به شکر اضافه کنید ، مواد را خیلی سریع مخلوط کنید و مدام آنها را هم بزنید تا سس یکدست شود .

مرحله سوم

اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود ، آن را درون ظرف درب دار ریخته و درون یخچال نگهداری کنید و برای تزیین کیک ساده خانگی از این سس استفاده نمایید . از نکات پخت سس کارامل این است که اگر احساس کردید سفت شده می توانید آب ولرم را به آن اضافه کنید . در ضمن ماهیتابه را بر روی شعله بزرگ اجاق گاز قرار دهید آن هم با حرارت ملایم .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.