طرز تهیه کیک خیس کاراملی وانیلی مجلسی دونفره ساده و سریع
طرز تهیه کیک خیس کاراملی
دستور پخت کیک خیس وانیلی خوشمزه خانگی، یک میان وعده عالی و خوش طعم مناسب برای دور همی های دوستانه و جشن های کوچک خانوادگی. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خیس کاراملی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
شکر | یک پیمانه سرخالی |
شیر | یک پیمانه |
روغن مایع | یک پیمانه سر خالی |
پودر کرم کارامل | یک عدد |
تخم مرغ | سه عدد |
وانیل | نصف ق چ |
آرد | یک و نیم پیمانه |
بکینگ پودر | یک ق غ |
طرز تهیه کیک خیس کاراملی
مرحله ۱
برای تهیه این شیرینی یا بهتر بگیم کیک ساده، شکر را با شیر و روغن مایع مخلوط میکنیم و برای مدت زمان یک دقیقه هم میزنیم بعداً پودر کارامل را به مواد اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.
مرحله ۲
حالا یک پیمانه از مایه را برداشته و کنار قرار میدهیم. حالا تخم مرغ ها را دونه دونه شکسته و با مواد مخلوط میکنیم. تخم مرغ ها را هر وقت اضافه کردید بصورت دونه دونه و جداگانه هم بزنید.
مرحله ۳
در مرحله بعد ، وانیل را اضافه کنید و مایه را خوب مخلوط کنید سپس آرد و بیکینگ پودر را برای ۳ مرحله الک کنید و با مایه ترکیب کنید، فر را از قبل پیش گرم کنید سپس قالب را چرب کرده مایه را درون قالب بریزید و درون فر قرار دهید برای مدت زمان ۳۵ الی ۴۰ دقیقه تا کیک بپزد.
مرحله ۴
قالب را خارج کرده کمی که خنک شد کیک را از درون قالب خارج نمایید کیک را برش زده و از سس کاراملی که مرحله اول برداشته بودید آرام آرام بر روی کیک ها بریزید تا بخورد کیک برود، حالا کیک خانگی شما آماده برای سرو شده است.