سالاد میگو با آواکادو سالادی ساده خوشمزه با سس مخصوص تایلندی
طرز تهیه سالاد میگو با آواکادو
سالاد میگو با آواکادو یک پیش غذای پرطرفدار و بسیار مقوی میباشد . اگر میخواهید شام سبک میل کنید میتوانید از این خوراک استفاده نمایید و یا اینکه آن را جایگزین سالاد های معمولی در مهمانی های خاص خود کنید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه سالاد میگو با آواکادو
- ۱۵۰ گرم میگو متوسط
- ۱/۳ فنجان آب لیمو تازه
- ۲ عدد گوجه فرنگی متوسط
- ۳/۴ فنجان پیاز قرمز خرد شده
- ۱/۲ فنجان گشنیز خرد شده
- ۱ عدد فلفل دلمه ای رنگی
- نمک و فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
- ۲ عدد خیار متوسط
- ۱ عدد آووکادو متوسط
طرز تهیه سالاد میگو با آواکادو
مرحله اول
برای تهیه سالاد میگو با آووکادو ابتدا باید قابلمه ای متوسط روی حرارت اجاق گاز قرار داده و درون آن آب بریزید هنگامی که آب شروع به جوشیدن کرد میگوها را اضافه کنید و اجازه دهید تا برای دو دقیقه بپزند و رنگ آنها به صورتی مات تبدیل شود
مرحله دوم
درون یک کاسه آب همراه با چند تکه یخ بریزید حالا میگوها را درون آبکش ریخته و پس از آبکش کردن آنها درون کاسه آب یخ بریزید اجازه دهید تا برای ۳ الی ۴ دقیقه درون کاسه بمانند . پس از گذشت این زمان میگوها را در قطعات کوچک خرد کنید .
مرحله سوم
در مرحله بعد گوجه و خیار را به صورت نگینی خرد کنید آواکادو را پوست بگیرید و پس از جدا کردن هسته آن با گوجه و خیار خرد شده مخلوط کنید ، سپس به مواد خوراک میگو پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای رنگی و سبزی گشنیز را اضافه کنید .
مرحله چهارم
تمامی مواد را در این مرحله ، با میگو مخلوط نمایید ، در پایان نوبت اضافه کردن آبلیمو و فلفل سیاه و قرمز و نمک میباشد ، سالاد خوشمزه را با برگ های گشنیز تزیین کنید ، سالاد میگو خوشمزه را برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار دهید و همراه با نان ترتیلای ترد سرو کنید .