طرز تهیه سالاد میگو با آواکادو

طرز تهیه سالاد میگو با آواکادو ساده و خوشمزه مجلسی خارجی رژیمی

سالاد میگو با آواکادو یک پیش غذای پرطرفدار و بسیار مقوی می‌باشد . اگر می‌خواهید شام سبک میل کنید میتوانید از این خوراک استفاده نمایید و یا اینکه آن را جایگزین سالاد های معمولی در مهمانی های خاص خود کنید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد میگو با آواکادو

  • ۱۵۰ گرم میگو متوسط ​​
  • ۱/۳ فنجان آب لیمو تازه
  • ۲ عدد گوجه فرنگی متوسط
  • ۳/۴ فنجان پیاز قرمز خرد شده
  • ۱/۲ فنجان گشنیز خرد شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای رنگی
  • نمک و فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
  • ۲ عدد خیار متوسط
  • ۱ عدد آووکادو متوسط ​
دستور پخت

طرز تهیه سالاد میگو با آواکادو

مرحله اول

برای تهیه سالاد میگو با آووکادو ابتدا باید قابلمه ای متوسط روی حرارت اجاق گاز قرار داده و درون آن آب بریزید هنگامی که آب شروع به جوشیدن کرد میگوها را اضافه کنید و اجازه دهید تا برای دو دقیقه بپزند و رنگ آنها به صورتی مات تبدیل شود ‌

مرحله دوم

درون یک کاسه آب همراه با چند تکه یخ بریزید حالا میگوها را درون آبکش ریخته و پس از آبکش کردن آنها درون کاسه آب یخ بریزید اجازه دهید تا برای ۳ الی ۴ دقیقه درون کاسه بمانند . پس از گذشت این زمان میگوها را در قطعات کوچک خرد کنید .

مرحله سوم

در مرحله بعد گوجه و خیار را به صورت نگینی خرد کنید آواکادو را پوست بگیرید و پس از جدا کردن هسته آن با گوجه و خیار خرد شده مخلوط کنید ، سپس به مواد خوراک میگو پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای رنگی و سبزی گشنیز را اضافه کنید .

مرحله چهارم

تمامی مواد را در این مرحله ، با میگو مخلوط نمایید ، در پایان نوبت اضافه کردن آبلیمو و فلفل سیاه و قرمز و نمک می‌باشد ، سالاد خوشمزه را با برگ های گشنیز تزیین کنید ، سالاد میگو خوشمزه را برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار دهید و همراه با نان ترتیلای ترد سرو کنید .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 16 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.