طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی شمالی با هویج ساده و سریع
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی یکی از محبوبترین و سادهترین ترشیهای ایرانی میباشد که میتوانید آن را با عدس پلو و لوبیا پلو و آبگوشت و خوراکهای خوشمزه ایرانی میل نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | |
بادمجان | یک کیلو و نیم |
هویج متوسط | چهار عدد |
خیار متوسط | سه عدد |
فلفل سبز تند | چهار تا پنج عدد |
سرکه | چهار لیوان |
نمک | یک ق غ |
زردچوبه | یک ق غ |
سیاه دانه | نصف ق غ |
سبزی ترشی خرد شده | هشت ق غ |
فلفل قرمز | یک ق چ |
ادویه مخصوص ترشی | یک ق م |
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان
مرحله اول
برای تهیه این ترشی خوشمزه و لذیذ پس از اینکه بادمجانها را با پوست به صورت کبابی آماده کردید و خنک شدند پوست آنها را جدا کنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود.
مرحله دوم
الباقی مواد را که شامل هویج و سیر و خیار و فلفل میشود به خوبی شسته و روی یک پارچه خشک پهن کنید تا آب آنها گرفته و خشک شوند. تمام مواد را میتوانید با چرخ گوشت یا مخلوط کن میکس و خرد کنید.
مرحله سوم
در این مرحله میتوانید سبزی را همراه با نمک و فلفل و ادویه و سیاه دانه و زردچوبه و سرکه به مواد ترشی اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید. مواد را درون شیشههای خشک و تمیز بریزید و درب آنها را ببندید تا ترشی جا افتاده و آماده برای مصرف شود.
منبع mahsolat.toranjbano