طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی

"</a

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی یکی از محبوب‌ترین و ساده‌ترین ترشی‌های ایرانی می‌باشد که می‌توانید آن را با عدس پلو و لوبیا پلو و آبگوشت و خوراک‌های خوشمزه ایرانی میل نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم
بادمجانیک کیلو و نیم
هویج متوسطچهار عدد
خیار متوسطسه عدد
فلفل سبز تندچهار تا پنج عدد
سرکهچهار لیوان
نمکیک ق غ
زردچوبهیک ق غ
سیاه دانهنصف ق غ
سبزی ترشی خرد شدههشت ق غ
فلفل قرمزیک ق چ
ادویه مخصوص ترشییک ق م

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

مرحله اول

برای تهیه این ترشی خوشمزه و لذیذ پس از اینکه بادمجان‌ها را با پوست به صورت کبابی آماده کردید و خنک شدند پوست آنها را جدا کنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود.

مرحله دوم

الباقی مواد را که شامل هویج و سیر و خیار و فلفل می‌شود به خوبی شسته و روی یک پارچه خشک پهن کنید تا آب آنها گرفته و خشک شوند. تمام مواد را می‌توانید با چرخ گوشت یا مخلوط کن میکس و خرد کنید.

مرحله سوم

در این مرحله می‌توانید سبزی را همراه با نمک و فلفل و ادویه و سیاه دانه و زردچوبه و سرکه به مواد ترشی اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید. مواد را درون شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و درب آنها را ببندید تا ترشی جا افتاده و آماده برای مصرف شود.

منبع mahsolat.toranjbano

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 2 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.