طرز تهیه شربت شاه توت سیاه خانگی + مدت زمان پخت شربت و خواص شاه توت
طرز تهیه شربت شاه توت سیاه خانگی
طرز تهیه شربت شاه توت خانگی، یکی از خوشمزه ترین و پرخاصیت ترین شربتهای فصل بهار، با قسمتی از خواص این میوه فوقالعاده آشنا شوید : آنتی اکسیدانهای موجود در میوه برای تقویت حافظه و محافظت از مغز در برابر آسیبهای ناشی از اکسیداسیون بسیار مفید و موثر میباشد.افرادی که به انسولین حساسیت دارند و کسانی که دچار پیش دیابت هستند برای تنظیم قند خون میتوانند از این شربت مصرف کنند.
نکات تکمیلی برای پخت شربت
مدت زمان پخت این شربت بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد گر شربت را کمرنگ و رقیق میخواهید مدت زمان پخت آن طبیعتاً کوتاهتر میشود اگر میخواهید یک شربت غلیظ و پررنگ داشته باشید باید مدت زمان پخت مواد را بیشتر کنید.
بهترین نوع میوه برای پخت شربت
اگر میوههای شاهتوت رسیده و آبدار باشند شربت شما سریعتر پخته خواهد شد. چون میوه های سفت و کال به مدت زمان پخت بیشتری نیاز دارد.
مدت زمان پخت شربت
اگر شربت را با حرارت ملایم و کم تهیه کنید مدت زمان پخت بیشتر میشود، اما طعم و رنگ آن جذاب تر و خوشمزه تر خواهد شد. به طور کلی مدت زمان مناسب برای پخت شربت با کیفیت و درجه یک بین ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت میباشد.
مواد لازم
شاهتوت ۱ کیلو
آب به میزان لازم
شکر ۳ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شربت شاه توت
مرحله اول
برای تهیه کردن این شربت استثنایی و خوش رنگ ابتدا شاتوتها را به خوبی بشویید، سه لیوان آب را همواره با میوههای شاهتوت درون قابلمه بریزید ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا برای ۱۵ دقیقه بجوشد.
مرحله دوم
حالا مواد را درون صافی بریزید و آنها را با دست له کنید به صورتی که گوشت میوهها از صافی رد شود. بعد از انجام این کار به آب شاه توت ۳ لیوان شکر اضافه کنید و دوباره روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
مرحله سوم
در لحظات پایانی جوشیدن مواد میتوانید ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو و بعد از آن ۲ قاشق غذاخوری گلاب به شربت اضافه نمایید. اجازه دهید تا خنک شود اکنون این شربت خوشمزه و خوشرنگ خانگی آماده برای مصرف میباشد نوش جان.
منبع : ashpazi_forough_mz76