بهترین روش پخت قلم گاو برای کودک

بهترین روش پخت قلم گاو برای کودک

نکاتی برای پخت قلم گاو برای کودک :می توانید قلم ها را قبل از پخت به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.می توانید از زودپز برای پخت قلم گو استفاده کنید.می توانید قلم ها را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید و سپس آنها را بپزید.

مواد لازم 

  • قلم گاو: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • هویج: ۱ عدد
  • ساقه کرفس: ۱ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله اول شستشو

قلم گاو را به خوبی بشویید و داخل قابلمه قرار دهید.

مرحله دوم خرد کردن مواد اولیه

پیاز، هویج و ساقه کرفس را به قطعات کوچک خرد کنید و به قلم ها اضافه کنید.

مرحله سوم اضافه نمودن آب و ادویه

به اندازه کافی داخل قابلمه بریزید تا روی قلم ها را بپوشاند. زردچوبه و نمک را اضافه کنید و شعله را روشن کنید.

مرحله چهارم بار گذاشتن قلم

بعد از جوش آمدن آب، شعله را کم کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت اجازه دهید تا قلم ها به آرامی بپزند.

نکات مهم آشپزی

در این مدت، کف روی آب را به طور مرتب جدا کنید.بعد از پخت، قلم ها را از خارج کنید و کمی خنک شوند.

مرحله پنجم جدا سازی استخوان ها

سپس گوشت و مغز استخوان را جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید. آب قلم را از صافی عبور داد و دوباره داخل قابلمه بریزید. گوشت و مغز قلم های خرد شده را به آب قلم اضافه کنید.

مرحله ششم آماده کردن سوپ

به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر بپزید.در نهایت، سوپ قلم را برای کودک خود سرو کنید.

نکات:

  • می توانید از سبزیجات دیگری مانند جعفری، تره و گشنیز نیز در تهیه سوپ قلم استفاده کنید.
  • برای اینکه سوپ قلم طعم بهتری داشته باشید، می توانید از یک عدد لیمو عمانی نیز در آن استفاده کنید.
  • برای کودکان زیر ۱ سال، بهتر است سوپ قلم را با دقت و به مقدار کم به آنها بدهید.

خواص قلم گاو:

  • قلم گاو سرشار از آهن، کلسیم، فسفر و ویتامین های گروه B است.
  • قلم گاو برای تقویت سیستم ایمنی بدن، و دندان ها مفید است.
  • قلم گاو به بهبود کم خونی کمک می کند.
  • قلم گاو برای سلامت پوست و مو مفید است.

مدت زمان پخت قلم گاو:

مدت زمان پخت قلم گاو به طور متوسط ​​۸ تا ۱۰ ساعت است. اما این زمان می تواند با توجه به نوع قلم و شعله گاز متفاوت باشد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 اسفند 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.