طرز تهیه ماهی در توستر

طرز تهیه ماهی تکه شده در توستر طرز تهیه ماهی در توستر بدون فویل طرز تهیه ماهی سوخاری در توستر طرز تهیه ماهی کبابی در توستر طرز تهیه ماهی در توستر نی نی سایت طرز تهیه ماهی در توستر با فویل طرز تهیه ماهی شکم پر در توستر طرز تهیه ماهی رژیمی در توستر

طرز تهیه ماهی در توستر غذای بسیار خوشمزه و مجلسی، این غذا را می‌توانید در ماهیتابه و فر هم تهیه کنید. برای اینکه بافت ماهی حفظ شود بهتر است از توستر استفاده کنید، پخت این غذا درون ماهیتابه باعث می‌شود تا آب بیندازد و ماهی حالت خود را از دست بدهد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی در توستر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی
زردچوبه۱ ق چ
آبلیمو۲ یا ۳ ق غ
روغن زیتون۱ق غ
پودر سیر۱/۲ق چ
فلفل سیاه۱/۲ ق چ
نمک۱ ق چ
زنجفیل۱/۲ ق چ
زعفران دم کرده.به مقدار دلخواه
کرهبه مقدار دلخواه

طرز تهیه ماهی در توستر

مرحله اول

بعد از اینکه ماهی را شستید با یک کارد نوک تیز چند برش بر روی ماهی ایجاد کنید، با این کار بعد از مزه دار کردن و مرینیت مواد به خوبی به بافت ماهی نفوذ خواهند کرد و غذای شما مزه بهتری خواهد داشت.

مرحله دوم

روی ظرف ماهی را بپوشانید و برای یک الی دو ساعت به آن زمان دهید تا مزه دار شود. سینی توستر را کمی چرب کنید و دمای آن را بر روی ۳۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. حرارت بالا و پایین دستگاه را فعال کنید.

مرحله سوم

ماهی را درون سینی گذاشته و اجازه دهید تا برای مدت زمان ۴۵ دقیقه درون توستر بماند. زمانی که ماهی را خارج کردید با کره و زعفران آن را رومال کنید. ماهی خوشمزه را دوباره درون توستر قرار دهید.

مرحله چهارم

برای ۱۰ دقیقه المنت بالای دستگاه را روشن کرده و اجازه دهید تا ماهی طلایی و برشته شود. در هنگام سرو از آبلیمو یا لیموی تازه به عنوان چاشنی استفاده کنید. برای گرفتن سردی ماهی بعد از خوردن غذا حتماً از خرما استفاده کنید.

منبع: تکتم

آخرین بروز رسانی در : شنبه 24 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.