طرز تهیه کیک وانیلی ساده اسفنجی خانگی دونفره ساده و سریع
طرز تهیه کیک وانیلی ساده
دستور پخت کیک وانیلی خوشمزه با بافت اسفنجی، طبیعت وانیل گرم و خشک می باشد. وانیل حاوی مقادیر بالای کلسیم، منگنز، منیزیم، پتاسیم، آهن، روی، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5 و ویتامین B6 می باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک وانیلی ساده در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۲ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۳/۴ لیوان |
وانیل | نصف قاشق چ خوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه کیک وانیلی ساده
مرحله ۱
برای شروع و در ابتدا کاسه ای متوسط را آماده کرده و بعد از آن تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته کمی هم بزنید و در مرحله بعد شکر و وانیل را به تخم مرغ اضافه نمایید حالا برای مدت زمان ۵ الی ۷ دقیقه با یک همزن برقی هم بزنید.
مرحله ۲
هم زدن شما در حدی باشد که حجم مواد ۲ برابر شود و رنگ آن بصورت کرم رنگ درآید به این مرحله که رسیدید شیر و بعد از آن روغن را اضافه کنید و در حدی که مواد با هم مخلوط و یکدست شوند هم بزنید.
مرحله ۳
در مرحله بعد، آرد را همراه با بیکینگ پودر بر روی مایه الک میکنیم و با یک همزن دستی آن ها را با هم مخلوط میکنیم. فر را روشن نموده و پیش گرم میکنیم قالب مورد نظر را چرب نموده و در کف آن کاغذ روغنی پهن میکنیم.
مرحله ۴
بعد از آن مایه کیک را درون قالب ریخته و برای ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون فر و با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم، برای چک کردن اینکه کیک پخته سیخ چوبی درون کیک فرو کنید اگر مواد کیک به سیخ شما نچسبید یعنی کیک خوشمزه آماده شده است.