طرز تهیه لازانیا گوشت

طرز تهیه خوراک لازانیا گوشت و قارچ و سبزیجات ( بادمجان و اسفناج ) بدون فر

لازانیا گوشت یکی دیگر از خوزاک های خوشمزه و پرطرفدار مجلسی میباشد که میتوانید آنرا با لازانیا تهیه نمایید . در ادامه شما میتوانید خوراک خود را به روش رستورانی در منزل تهیه نمایید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه لازانیا گوشت

  • گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • سیر دو حبه
  • رب گوجه
  • لازانیا دو بسته ۳۰۰ گرمی
  • پنیر پیتزا رنده شده ۵۰۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم برای تهیه سس
  • ارد دو قاشق برای تهیه سس
  • شیر ۱/۵ لیوان برای تهیه سس
دستور پخت

طرز تهیه لازانیا گوشت

مرحله اول

لازانیا را با روش‌های مختلف طبخ می‌کنند و آن را با سبزیجات و انواع گوشت سرو میکنند . در این پست شما طرز تهیه لازانیا گوشت را مطالعه خواهید کرد برای تهیه این غذا ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید و همراه با زردچوبه درون ماهی تابه ریخته و تفت دهید ‌.

مرحله دوم

حالا گوشت را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس به آن دارچین نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را هم بزنید ، حالا ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید ، مقداری آب درون ماهیتابه ریخته و اجازه دهید تا با حرارت کم کامل بپزد .

مرحله سوم

حالا درون یک ماهیتابه جداگانه مقداری کره ریخته سپس یک حبه سیر را خرد کرده و درون ماهیتابه تفت دهید قارچ را خورد کنید و به سیر داغ اضافه نمایید ‌، کمی آبلیمو بر روی قارچها بپاشید تا از سیاه شدن آن ها جلوگیری کنید ، زمانی که آب قارچها کشیده شد آن را به گوشت اضافه کنید .

مرحله چهارم

در این مرحله سس بشامل را تهیه کنید برای این کار کره را آب کرده سپس آرد را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و به صورت مداوم آنها را هم بزنید شیر را هم آهسته آهسته به مواد اضافه کنید مواد و مرتب هم بزنید تا از گوله شدن آرد جلوگیری کنید در انتها کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و اجاق گاز را خاموش کنید ‌

مرحله پنجم

اکنون ظرف پیرکس مخصوص خود را چرب کنید مقداری از سس را ته ظرف بریزید سپس بر روی آن یک لایه لازانیا قرار دهید روی آن مواد گوشتی را بریزید دوباره سس بشامل و در آخر پنیر پیتزا را اضافه کنید به همین ترتیب و به صورت لایه لایه مواد را قرار دهید .

مرحله ششم

در انتها روی آخرین ورقه لازانیا خوشمزه سس بشامل ریخته و روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید ، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و ظرف را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید پس از پخت سه دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیر شما طلایی رنگ شود .

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.