طرز تهیه کیک اسفناج با کرم وانیلی و گلاب بدون شیر ساده و سریع
مواد لازم کیک اسفناج | |
اسفناج خورد شده | ۱ لیوان سرپر |
روغن مایع | نصف پیمانه |
گلاب | ۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
پودر هل | ۱/۲ قچ |
وانیل | ۱/۴ قچ |
آرد | ۲ پیمانه سرپر |
بکینگ پودر | ۱قغ |
نمک | ۱ پنس |
کیک اسفناج با کرم
مرحله اول
برای شروع به سراغ سبزی اسفناج رفته و آن را ضدعفونی کنید و پس از شستشو اسفناج ها را خرد کنید. اسفناج خرد شده را درون غذاساز ریخته و به آن روغن را اضافه کنید، حالا آن را میکس کرده و به صورت پوره آماده کنید.
مرحله دوم
در پایان مقداری گلاب به آن اضافه کرده و آن را کنار قرار دهید. تخم مرغ ها را شکسته به آن وانیل و هل را اضافه کنید و برای هشت دقیقه مخلوط کنید و هم بزنید. حالا یک پیمانه از پوره اسفناج را برداشته و به مایه تخم مرغ اضافه کنید.
مرحله سوم
مواد را برای یک دقیقه با دور کند همزن میکس کنید. آرد را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و مواد خشک را برای سه مرحله الک نمایید. حالا آرد الک شده را به مایع تخم مرغ آرام آرام اضافه کنید و آن را با لیسک فولد نمایید.
مرحله چهارم
با روغن جدا کننده مخصوص کیک پزی قالب را چرب کنید. حالا مایه را درون قالب بریزید و آن را برای چند مرحله بر روی میز کار بکوبید تا حباب های بین مواد خارج شود و سطح کیک شما صاف شود.
مرحله پنجم
فرگاز را از ۱۵ دقیقه قبل پیش گرم کنید و قالب کیک را برای مدت زمان ۴۰ دقیقه و با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از گذشت سی و پنج دقیقه میتوانید با خلال دندان میزان پخت کیک خانگی را چک کنید.
مرحله ششم
برای تهیه کرم کیک ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با دو پیمانه شیر سرد مخلوط کنید سپس مواد را کمی هم زده و به آن ۶ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید حالا ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید.
مرحله هفتم
شیر را مدام هم بزنید تا غلیظ شود و در لحظات پایانی نوک قاشق مرباخوری وانیل را به مواد اضافه کنید و حرارت را خاموش نمایید. بعد از پخته شدن کیک را با کرم تهیه شده تزیین کنید.نوش جان.
منبع:sanaz_cookery