طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت و زعفرانی دسر ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت
نشاسته ذرت که یک پودر سفید رنگ و خیلی لطیف می باشد و می توانید آن را از لوازم قنادی تهیه کنید آرد ذرت دارای رنگ زرد می باشد و برای تهیه دسر مناسب نیست، نشاسته گندم دانه درشت است و برای تهیه مسقطی می توان از آن استفاده کرد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد شیرینی پزی | ۲ قاشق سوپخوری |
شکر | یک دوم پیمانه |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق سوپخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۳ لیوان |
گلاب | یکدوم پیمانه |
زعفران دم کرده غلیظ | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت
مرحله ۱
آرد و نشاسته را با هم مخلوط کرده و الک نمایید، آرد و شیر را درون قابلمه بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا از گلوله شدن آرد جلوگیری کنید. در یک کاسه تخم مرغ را شکسته و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.
مرحله ۲
حالا تخم مرغ را با آرد و شیر مخلوط کنید، پس از انجام این کار شکر و بعد از آن پودر هل و زعفران دم کرده را همراه با گلاب به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله ۳
اکنون زمان آن رسیده که قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مواد را دائماً هم بزنید تا زمانی که پخته و غلیظ شود غذای شما. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را هم بزنید تا زمانی که از داغی بیفتد.
مرحله ۴
اکنون خامه را اضافه کنید و آن را سریع هم بزنید تا یکدست شود. فرنی آماده را در ظرف های مخصوص سرو خود بریزید و با پسته و گردو تزیین نمایید پس از اینکه به دمای محیط رسید درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.