طرز تهیه ته دیگ با آرد

طرز تهیه ته دیگ با آرد

طرز تهیه ته دیگ با آرد یک ته دیگ خوشمزه و ساده است که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید. این ته دیگ برای انواع پلوها، مانند پلوی زعفرانی، مخلوط پلوی و لوبیا پلو مناسب است.

مواد لازم:

  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
  2. زعفران دم کرده و نمک را به مخلوط آرد و آب اضافه کنید و هم بزنید.
  3. قابلمه ای را که می توانید ته دیگ درست کنید، روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن را در آن بریزید.
  4. بعد از اینکه روغن داغ شد، مخلوط آرد و آب را در قابلمه بریزید و صبر کنید تا ته دیگ خودش را بگیرد.
  5. برنج آبکش شده را روی ته دیگ بریزید و دم گذاشت. نکات:
  6. می توانید از شیر به جای آب استفاده کنید.
  7. برای طعم زعفرانی تر، می توانید مقدار زعفران را بیشتر کنید.
  8. برای ته دیگ تردتر، می توانید از آرد ذرت به جای آرد گندم استفاده کنید.
  9. می توانید از پودر نارگیل یا پودر کاکائو به مخلوط آرد و آب اضافه کنید تا ته دیگ طعم و رنگ متفاوت داشته باشید.

نکات:

  • می توانید از شیر به جای آب استفاده کنید.
  • برای طعم زعفرانی تر، می توانید مقدار زعفران را بیشتر کنید.
  • برای ته دیگ تردتر، می توانید از آرد ذرت به جای آرد گندم استفاده کنید.
  • می توانید از پودر نارگیل یا پودر کاکائو به مخلوط آرد و آب اضافه کنید تا ته دیگ طعم و رنگ متفاوت داشته باشید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 اسفند 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.