طرز تهیه ته دیگ با آرد و آب همراه با زعفران
طرز تهیه ته دیگ با آرد
طرز تهیه ته دیگ با آرد یک ته دیگ خوشمزه و ساده است که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید. این ته دیگ برای انواع پلوها، مانند پلوی زعفرانی، مخلوط پلوی و لوبیا پلو مناسب است.
مواد لازم:
- آرد: ۳ قاشق غذاخوری
- آب: ۱/۲ پیمانه
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
- زعفران دم کرده و نمک را به مخلوط آرد و آب اضافه کنید و هم بزنید.
- قابلمه ای را که می توانید ته دیگ درست کنید، روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن را در آن بریزید.
- بعد از اینکه روغن داغ شد، مخلوط آرد و آب را در قابلمه بریزید و صبر کنید تا ته دیگ خودش را بگیرد.
- برنج آبکش شده را روی ته دیگ بریزید و دم گذاشت. نکات:
- می توانید از شیر به جای آب استفاده کنید.
- برای طعم زعفرانی تر، می توانید مقدار زعفران را بیشتر کنید.
- برای ته دیگ تردتر، می توانید از آرد ذرت به جای آرد گندم استفاده کنید.
- می توانید از پودر نارگیل یا پودر کاکائو به مخلوط آرد و آب اضافه کنید تا ته دیگ طعم و رنگ متفاوت داشته باشید.
نکات:
- می توانید از شیر به جای آب استفاده کنید.
- برای طعم زعفرانی تر، می توانید مقدار زعفران را بیشتر کنید.
- برای ته دیگ تردتر، می توانید از آرد ذرت به جای آرد گندم استفاده کنید.
- می توانید از پودر نارگیل یا پودر کاکائو به مخلوط آرد و آب اضافه کنید تا ته دیگ طعم و رنگ متفاوت داشته باشید.
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 اسفند 1402