طرز تهیه شیر انبه بستنی کافی شاپی با موز برای ۴ نفر ساده و سریع
طرز تهیه شیر انبه
برای تهیه شیر انبه با موز و بستنی به روش کافی شاپی باید قبل از استفاده از میوه و شیر، آنها را برای حدوداً دو الی سه ساعت درون فریزر بگذارید و از مواد تقریباً منجمد شده استفاده کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیر انبه در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیر انبه | |
انبه متوسط | ۳ عدد |
شکر | حدود ۲نیم ق غ |
یخ | به میزان لازم |
شیر | ۳ لیوان |
موز | ۲ عدد |
بستنی انبه | ۱ عدد |
پسته وگردو | به میزان دلخواه |
طرز تهیه شیر انبه
مرحله اول
بعد از اینکه میوه ها را از درون فریزر خارج کردید با قاشق انبه را از پوست و هسته آن جدا کنید، موز را حداکثر باید ۳ ساعت درون یخچال فریزر قرار دهید بیشتر از این اگر درون فریزر بماند سیاه خواهد شد.
مرحله دوم
سعی کنید شیر رو هم به صورت نیمه یخ استفاده کنید. بهتر است برای اینکه طعم شیر انبه شبیه شیک های مخصوص کافی شاپ ها شود از بستنی با طعم انبه استفاده کنید. ابتدا انبه را درون مخلوط کن بریزید.
مرحله سوم
مخلوط کن را در حالت دور کند روشن کنید سپس مغزها را اضافه کنید بعد از آن نوبت به اضافه کردن شیر و بستنی و شکر می رسد، کمی که با هم مخلوط شدند تکه های موز را به این نوشیدنی خوشمزه اضافه نمایید.
مرحله چهارم
با دور کند و با حوصله میکس کنید پس از اینکه کاملا مخلوط شدند تکه های یخ را کاملا خورد کنید و به مواد اضافه نمایید، در همان حال که مشغول هم زدن مواد هستید مقدار دیگری شیر اضافه کنید. اکنون آماده برای سرو میباشد.نوش جان.
منبع :sogol_mommy