طرز تهیه قره قوروت با آب پنیر و بدون آرد و خانگی ساده و سریع
طرز تهیه قره قوروت با آب پنیر
قره قوروت با آب پنیر و دوغ و ماست آماده میشود و شما برای طعم دادن به آن میتوانید از نمک و نعنا و موسیر استفاده کنید. قره قوروت داری خواص درمانی زیادی میباشد از جمله : مصرف آن برای رشد و نمو و همچنین پیشگیری از پوکی استخوان و جلوگیری از سرطان روده بزرگ و ضد عفونی کننده لوله گوارش.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قره قوروت با آب پنیر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه قره قوروت | |
آب پنیر | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
نعنا،موسیر | بدلخواه |
طرز تهیه قره قوروت با آب پنیر
مرحله اول
برای تهیه قره قروت ابتدا باید آب پنیر را درون کیسه بریزید و ناخالصیهای آن را کاملاً جدا کنید، این کار را شما با ماست هم میتوانید انجام دهید ماست را درون کیسه ریخته و یک آبکش در زیر آن قرار دهید.
مرحله دوم
یک جسم سنگین بر روی کیسه ماست قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود، اگر شما سعی کنید از آب پنیر محلی و یا ماست محلی استفاده کنید، بخاطر طعم و چربی آن قره قوروت خوشمزه ترین خواهید داشت.
مرحله سوم
پس از جدا کردن آب پنیر یا آب ماست مقداری نمک به آن اضافه کنید، برای طعم بهتر میتوانید از نمک و نعنا و موسیر خشک خرد شده هم استفاده کنید. میتوانید پودر موسیر را هم جایگزین موسیر خشک شده کنید.
مرحله چهارم
حالا آب به دست آمده از پنیر و یا ماست را درون قابلمه ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند و غلیظ شود به طوری که رنگ آن تغییر کند، اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود، قره قروت آماده برای مصرف میباشد