طرز تهیه خورشت کرفس با سبزی خشک و گوشت ساده و سریع
طرز تهیه خورشت کرفس با سبزی خشک
خورشت کرفس یکی از خورش های جذاب و پرطرفدار ایرانی می باشد که اگر آن را با دقت و ظرافت تهیه کنید حتماً همه علاقه مند به آن میشوند. یکی از نکات مهم برای پخت خورشت تف دادن کم نعنا میباشد اگر نعنا را زیاد تخته ای به خورشت همان مزه تلخی خواهد داد. پس نعنا را در لحظات آخر اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت کرفس با سبزی خشک در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای پخت خورشت کرفس چیست | |
گوشت خورشتی | ۴۰۰ گرم |
ساقه کرفس | ۱ عدد بزرگ |
آبغوره | نصف لیوان |
پیاز نگینی خرد شده | ۱ عدد |
نعناع و جعفری | ۴۰۰ گرم |
زرد چوبه ونمک و فلفل | به مقدار لازم |
آب | ۲ لیتر |
طرز تهیه خورشت کرفس با سبزی خشک
مرحله اول
روغن را درون قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید، صبر کنید تا مقداری گرم شود. پیازها را به صورت نگینی خرد کنید درون قابلمه ریخته و تفت دهید تا پیاز سبک و نرم شود.
مرحله دوم
اکنون میتوانید گوشت را اضافه کنید حالا گوشت و پیاز را با هم دیگر تفت دهید. زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه را اضافه کنید با این کار طعم و عطر و بوی گوشت را مطبوع و دلچسب خواهید کرد.
مرحله سوم
بعد از اینکه گوشت را کمی تفت دادید سبزی خورش را اضافه کنید ابتدا جعفری را اضافه کنید و تفت دهید. هنگامی که رنگ سبزی تغییر کرد و رو به سیاهی رفت نعنا و کرفس خرد شده را اضافه کنید و یک تفت کوچک بدهید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه کرفس تفت داده شد چیزی در حدود ۲ لیتر آب به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم رو به پایین خورشت بپزد. هرچه حرارت کمتر باشد خورش جا افتاده تر خواهد شد.
مرحله پنجم
در ۲۰ دقیقه پایانی پخت آبغوره را که چاشنی بسیار مطلوبی برای هر خورشت میباشد اضافه نمایید. بعد از مخلوط کردن خورشت نمک را اضافه کنید. اگر آبغوره زودتر از موعد اضافه شود باعث سفتی گوشت شما خواهد شد.
منبع: ashpazi_khanooomanee