طرز تهیه کیک با اندازه گیری لیوان با بافت اسفنجی ساده و سریع
طرز تهیه کیک اسفنجی با اندازه گیری لیوان
طرز تهیه کیک ساده با پیمانه لیوان فرانسوی، این کیک اسفنجی دارای دستور پخت بسیار ساده و روان می باشد و به راحتی آن را درون فر و روی اجاق گاز می توانید تهیه کنید. شما به جای استفاده از پیمانه میتوانید لیوان ۲۰۰ میلی لیتر را جایگزین کرده و استفاده کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ساده با پیمانه لیوان فرانسوی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم ( پیمانه اندازه گیری با لیوان ) | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
روغن | نصف لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ ق . چ |
وانیل | ۱ ق . چ |
کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
شکلات چیپسی | ۱ فنجان |
اندازه گیری قالب کیک با لیوان
مرحله اول
برای پخت این کیک اسفنجی شکلاتی با پیمانه خوش حالت با بافت نرم و پنبه ای ابتدا باید تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید سپس آنها را با همزن میکس کنید تا کاملا یکدست شوند و تخممرغ از حالت لختگی خارج شود.( مواد مورد نظر را باید از درون یخچال خارج کنید و با محیط هم دما نمایید. قبل از اینکه استفاده کنید )
مرحله دوم
حالا نوبت اضافه کردن شیر و بعد از آن روغن می باشد بعد از اضافه کردن شیر برای یک دقیقه مایع تخم مرغ را هم بزنیم برای روغن هم همین کار را تکرار کنید. آرد رو با بیکینگ پودر و پودر کاکائو و وانیل ترکیب کنید.
مرحله سوم
مواد خشک را که با هم مخلوط کرده اید برای سه مرحله الک کنید تا عملیات هواگیری را انجام دهید و آرد سبک شود که این امر یکی از نکات مهم برای پخت انواع کیک خانگی می باشد حالا آرد را آرام آرام به مایع کیک اضافه کنید.
مرحله چهارم
قالب مورد نظر را چرب کنید و مایه را درون آن بریزید. روی مایه کیک را با شکلات های چیپسی تزیین کنید. فر را از قبل پیش گرم کنید و قالب را برای ۳۰ دقیقه و با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید.
منبع :helma.pastry