طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با پنیر پیتزا شام ساده و سریع
طرز تهیه توپک سیب زمینی
اگر قصد دارید یه شام ۲ نفره جذاب و متفاوت داشته باشید، میتوانید با سیب زمینی این فینگر فود مجلسی و خوشمزه را آماده کنید. مدت زمان مورد نیاز برای پخت غذا ۳ ساعت میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سیب زمینی پخته | پنج الی شش عدد |
جعفری | سه الی چهار قاشق |
نمک | یک قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | به دلخواه |
پاپریکا | به دلخواه |
سینه مرغ | یک عدد |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
آرد سفید | به میزان لازم |
تخم مرغ | سه عدد |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
روغن | برای سرخ کردن |
طرز تهیه توپک سیب زمینی
مرحله ۱
برای شروع سیبزمینیها را شسته و با مقداری آب درون قابلمه ریخته و به صورت آب پز آماده کنید. مرغ ها را هم به صورت آب پز آماده کنید سپس پوست سیب زمینی ها را گرفته و مرغ ها را هم ریش ریش کنید.
مرحله ۲
کمی که سیب زمینی ها سرد شد آن ها را رنده کنید و مرغ های ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. در همان حال که مشغول ورز دادن مواد هستید نمک و جعفری و فلفل را اضافه کنید.
مرحله ۳
مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند سپس از آن با دست برداشته و کف دست خود اهنگ کنید و مقداری پنیر پیتزا در میان آن قرار داده و به صورت توپی شکل گرد کنید.
مرحله ۴
حالا توپکهای سیب زمینی را درون آرد بغلتانید سپس درون ظرف تخم مرغ قرار دهید و در پایان به پودر سوخاری آغشته کنید، پس از انجام این مراحل توپها را برای مدت زمان یک الی دو ساعت درون یخچال قرار دهید.
مرحله ۵
بعد از گذشت این زمان می توانید توپک ها را با حرارت ملایم و درون روغن داغ ریخته و سرخ کنید مدت زمان مورد نیاز برای سرخ کردن توپک ها ۶ الی ۸ دقیقه می باشد. اگر درون روغن زیاد سرخ کنید، ۳ دقیقه برای سرخ کردن کافی میباشد.