طرز تهیه پاستا فتوچینی ایتالیایی با خامه بدون مرغ ۲ نفره ساده و سریع
طرز تهیه پاستا فتوچینی
فتوچینی یک نام ایتالیایی است و به معنای روبان های کوچک می باشد. این نام برای یک پاستای ایتالیایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در شهر روم می باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا فتوچینی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
پاستا فِتوچینی | ۲۰۰گرم |
پیاز | ۱عدد |
رب گوجه | ۱ق.غ |
سیر | ۲حبه |
شیر | ۲۵۰ میلی لیتر |
خامه | ۱۰۰ گرم |
پنیرخامه ای | ۵۰ گرم |
آب | ۵۰۰ میلی لیتر |
زردچوبه | نصف ق.چ |
نمک،فلفل سیاه،پولبیبر یا فلفل قرمز | طبق ذائقه |
روغن زیتون | طبق ذائقه |
آویشن | ۱ق.م |
گوجه گیلاسی | ۱۵عدد |
جعفری خوردشده | ۲-۳ق.غ |
پنیر پارمسان | برای روی پاستا |
طرز تهیه پاستا فتوچینی
مرحله ۱
برای طبخ این غذای فرنگی بسیار خوشمزه ابتدا باید پیازها را به صورت ریز خورد کنید و با مقدار کمی روغن درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید پس از اینکه پیاز ها سبک شدند سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.
مرحله ۲
سپس زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید برای دو دقیقه مواد را مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و عطر و بوی سیر های رنده شده فضا را پر کند.
مرحله ۳
حالا زمان آن رسیده که شیر و پس از آن خامه و پنیر خامهای را به ترتیب اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا پنیر و خامه کاملاً درون شیر حل شوند. در این مرحله آب و پس از آن ادویه ها را اضافه کنید.
مرحله ۴
حرارت را کمی زیاد کرده و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند، هنگامی که جوش آمد پاستا خشک و پس از آن گوجه گیلاسی و جعفری خرد شده را اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا برای ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزد.
مرحله ۵
پس از این که مایع درون ماهیتابه غلیظ شد و مانند سس بخورد پاستا رفت غذای شما آماده برای سرو شده است. درون ظرف مخصوص ریخته و روی آن روغن زیتون و پنیر پارمسان و جعفری بریزید.نوش جان