طرز تهیه قارچ پنیری شکم پر خوشمزه رستورانی دونفره ساده و سریع
طرز تهیه قارچ پنیری
دستور پخت قارچ شکم پر بسیار خوشمزه و لذیذ همراه با پنیر پیتزا یک فینگر فود جذاب و دوست داشتنی برای کودکان..برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ پنیری در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای دو نفر | |
قارچ | ۸ عدد |
سینه مرغ | ۲ عدد |
سیر | ۲_۳ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
خامه صبحانه | مقداری |
سس مایونز | مقداری |
نمک،فلفل سیاه و ادویه | دلخواه طبق ذایٔقه |
روغن نباتی | برای سرخ کردن |
پنیر رنده شده | دلخواه |
طرز تهیه قارچ پنیری
مرحله ۱
ابتدا باید قارچ ها را از کلاهک آنها جدا کنید سپس به صورت ریز ریز آنها را خورد کرده و پس از انجام این کار سینه مرغ را هم به صورت آب پز آماده کنید و آن را هم مانند قارچ ها خورد نمایید.
مرحله ۲
مقداری روغن درون ماهیتابه ریخته و پس از اینکه روغن داغ شد پیاز را خرد کرده درون ماهی تابه ریخته و تفت دهید سپس قارچ و مرغ را به پیاز داغ ها اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید و تفت دهید.
مرحله ۳
به ترتیب سیر رنده شده را و پس از آن خامه را اضافه کنید سپس سس مایونز و بعد از آن ادویه ها را به مواد اضافه کرده و با همدیگر تفت دهید و مدام آنها را هم بزنید تا یکدست شوند سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
مرحله ۴
حالا نوبت آن رسیده که کلاهک های قارچ را با موادی که تفت دادهاید پر کنید سپس پنیر رنده شده را روی مواد بپاشید و قارچ های آماده شده را درون فر گاز از قبل پیش گرم شده قرار دهید.
مرحله ۵
دمای فر گاز را بر روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و مواد را برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا زمانی که روی پنیر برشته و طلایی رنگ شود حالا روی قارچ ها را با شوید تازه و خرد شده تزیین کنید. نوش جان