طرز تهیه کیک یک تخم مرغی بدون شیر با آب پرتقال ساده و سریع
طرز تهیه کیک یک تخم مرغی
مواد لازم برای تهیه کیک با آب پرتقال بدون فرتخم مرغ یک عدد | |
وانیل | نصف ق چ |
شکر | یک سوم لیوان |
اب پرتقال طبیعی بدون تفاله | یک چهارم لیوان |
روغن مایع | یک چهارم لیوان |
آرد | دو سوم لیوان |
بکینگ پودر | یک ق چ |
رنده پوست پرتقال | نصف ق غ |
زعفران دم شده | یک ق غ برای رنگ کیک |
مواد سس | |
اب پرتقال | نصف لیوان |
نشاسته ذرت | یک ق غ |
شکر | یک ق غ |
پودر ژله پرتقالی | نصف بسته |
طرز تهیه کیک یک تخم مرغی
مرحله اول
برای شروع تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید این مواد را با همزن برای ۵۶ دقیقه مخلوط کنید تا کرم رنگ و کشدار شود بعد از انجام این کار نوبت به اضافه کردن روغن و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال می رسد.
مرحله دوم
برای یک دقیقه دیگر مایه کیک را مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و برای ۲ الی ۳ مرحله الک کنید. آرد الک شده را به مایه اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید. قالب مناسب برای این حجم از مواد ارتفاع ۶ و قطر ۱۲ سانت است.
مرحله سوم
قالب خود را با ارده چرب کرده و مایه کیک را درون آن بریزید. قابلمه ای نسبتاً بزرگ که قالب در آن جا شود انتخاب کنید و یک بند انگشت آب جوش درون قابلمه بریزید. شعله پخش کن روی گاز قرار دهید تا گرم شود.
مرحله چهارم
قالب را درون آب جوش قرار دهید و با یک دم کنی ضخیم درب قابلمه را ببندید. دمکنی ضخیم اجازه نمی دهد تا کیک خمیر شود. مدت زمان پخت کیک در ایران ۴۵ دقیقه می باشد. بعد از پخت صبر کنید تا خنک شود.
مرحله پنجم
در این فاصله شما سس آماده کنید. تمام مواد را درون کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. مایع را روی حرارت متوسط برای ۱۰ دقیقه هم بزنید تا غلظت آن شبیه رب گوجه فرنگی شود. بعد از اینکه سس خنک شد آن را بر روی کیک خنک بریزید و نوش جان کنید.
منبع : mandanaa.beheshti