طرز تهیه پودینگ بدون نشاسته و بدون فر با موز دسر رژیمی ساده و سریع
طرز تهیه پودینگ بدون نشاسته
مواد لازم برای تهیه دسر مجلسی و شیک | |
نان تست | ۶ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۵۰ گرم |
موز | ۲ عدد |
آب | ۲۵۰ میلی لیتر |
کره | ۳۰ گرم |
وانیل | ۱/۴ق چ |
پودر کاکائو | ۱ق غ |
پودر دارچین | ۱ق م |
طرز تهیه پودینگ بدون نشاسته
مرحله اول
به سراغ نان های تست رفته و آنها را در قطعات کوچک برش میزنیم. کاسه بزرگ را انتخاب کرده سپس تخم مرغ ها را همراه با شکر و وانیل اضافه میکنیم حالا با همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
بعد از یک دست شدن مواد کره آب شده را همراه با آب به مایع اضافه میکنیم. حالا نوبت آن رسیده که نان های تکه شده را اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا زمانی که نان مایه را به خودش جذب نماید.
مرحله سوم
باید موزها را به صورت طولی برش بزنیم. بعد از اینکه قالب پاند را چرب کردید کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مقداری از مایع را درون قالب بریزید و سپس روی آن مقداری پودر کاکائو الک کنید.
مرحله چهارم
برش های موز را به آرامی روی مواد قرار می دهیم و دوباره از مایع درون قالب میریزیم. روی مایه این بار پودر دارچین الک کنید. به همین منوال به صورت لایه لایه قالب مورد نظر را پر میکنیم.
مرحله پنجم
قابلمه بزرگ روی اجاق قرار دهید و یک پایه که بتواند قالب را نگه دارد درون قابلمه میگذاریم. حالا آب را درون قابلمه ریخته و در آن را ببندید. صبر کنید تا با حرارت ملایم آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله ششم
اکنون زمان آن رسیده که قالب را روی پایه موردنظر قرار دهید در قابلمه را برای مدت زمان ۲۵ الی ۳۰ دقیقه میبندیم. صبر کنید تا پودینگ آماده شود. بعد از جدا کردن دسر از قالب با پودر دارچین تزیین کنید.
منبع : deserkade_t.a