کیک زبرا خانگی دورنگ با شیر پخت کیک خوشمزه بدون فر در قابلمه
طرز تهیه کیک زبرا
کیک زبرا با طعم بسیار عالی و بی نظیر و بدون استفاده از مواد آنچنانی و گران برای پخت این کیک از ماهیتابه و اجاق گاز استفاده کنید و بدون نیاز به فر و همزن برقی می توانید آن را در منزل تهیه نمایید و به عنوان صبحانه و یا عصرانه آن را نوش جان کنید .
مواد لازم برای تهیه کیک
تخم مرغ | سه عدد |
شکر یا پودر قند | یک پیمانه |
آرد | دو پیمانه و نیم |
روغن و شیر | از هر کدام یک پیمانه |
پودر کاکایٔو و آرد | از هرکدام دو قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | دو قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک زبرا
مرحله ۱
برای تهیه کیک زبرا دونفره ابتدا باید تخم مرغ وانیل و شکر را با هم ترکیب کنید سپس نوبت به اضافه کردن شیر و روغن مایع می رسد ، بعد از این مرحله باید آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و برای سه مرحله و آن را الک کنید . سپس آرد را در سه مرحله آرامآرام به تخم مرغ اضافه کنید ، حالا مایع را در دو ظرف جداگانه به طور مساوی تقسیم کنید .
مرحله ۲
در اون یکی از ظرف ها دو قاشق آرد ریخته و درون ظرف دیگر با پودر کاکائو و به خوبی با هم مخلوط کنید یک قالب با عرض ۲۳ سانت انتخاب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید حالا از مایع کیک خانگی با ملاقه وسط قالب بریزید ، اگر غلظت مایع سفید و مایع کیک کاکائویی با هم یکی باشد آنها با هم مخلوط نمی شوند . قالب را پر کنید با کمک خلال دندان روی کیک طرح اجرا کنید و آن را درون ماهیتابه قرار دهید .
مرحله ۳
ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار داده و روی آن را با دم کنی ببندید ، زیر ماهیتابه شعله پخش کن قرار دهید و حرارت را بسیار بسیار کم کنید برای مدت زمان ۴۰ تا ۵۰ دقیقه اجازه دهید تا کیک کاملا پف کند و مغز پخت شود . سعی کنید از ماهیتابه استفاده کنید که لبههای آن بلند باشد تا کیک بعد از پخت به دمکنی نچسبد