طرز تهیه کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی بدون شیر و روغن ساده و سریع
طرز تهیه کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی خانگی | |
تخم مرغ درشت | ۴ عدد |
شکر | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۸۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲۰ گرم |
پودر بیکینگ | ۱ ق م |
وانیل | ۱ ق چ |
طرز تهیه کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه اولین کاری که میکنیم جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ از هم میباشد سفیده ها را برای چند مرحله با شکر مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا پف کند و به شکل قله خمیده درآید.
مرحله دوم
تو این مرحله زرده های تخم مرغ را دانه دانه به سفیده ها اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. بعد از انجام این کارها وانیل را اضافه می کنیم. حالا آرد را با بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
مخلوط آرد را برای سه مرحله الک میکنیم و آرام آرام آن را به مایه کیک اضافه میکنیم و در یک جهت هم میزنیم. همزن رو خاموش کنید و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت مایه کیک را مخلوط نمایید تا یکدست شود.
مرحله چهارم
قالب مناسب برای این حجم از مواد ۲۰ یا ۱۸ سانتی میباشد. بعد از اینکه قالب را چرب کردید مایع را درون قالب ریخته و برای مدت زمان ۳۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. فر باید از قبل گرم شده باشد. بعد از اینکه کیک خنک شد آن را از قالب جدا کنید.
منبع: deserkade_t.a