طرز تهیه کیک با آرد سبوس دار بصورت خانگی و رژیمی ساده و سریع
مواد لازم برای پخت یک کیک خوشمزه و ساده خانگی | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان سرخالی |
روغن مایع | ۳/۴ لیوان |
آرد گندم( نانوایی سبوس دار ) | ۲ لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ ق م |
وانیل | کمی |
طرز تهیه کیک با آرد سبوس دار
مرحله اول
برای پخت این کیک خوشمزه و آسان ابتدا تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط میکنیم این مواد را برای ۷ الی ۸ دقیقه با همزن برقی باید مخلوط کنیم تا رنگ آن به حالت کرمی درآید و حجم آن تقریباً دو برابر شود.
مرحله دوم
به این حالت که رسیدید شیر ولرم و بعد از آن روغن را اضافه کنید و مواد را در حد یکدست شدن مخلوط کنید. به سراغ آرد و بکینگ پودر رفته آنها را با هم مخلوط کنید و برای سه مرحله الک نمایید.
مرحله سوم
مواد مورد استفاده ما باید با محیط هم دما باشند مثل تخم مرغ. آرد الک شده را آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید بهتر است این کار را با لیسک و در یک جهت انجام دهید. این نکات فوت و فن های پخت کیک می باشد.
مرحله چهارم
قالب را چرب کنید این کار را می توانید با ارده انجام دهید. می توانید از محصول خانگی روغن جدا کننده استفاده کنید. مایع را درون قالب بریزید و آن را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
مرحله پنجم
فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید، تا گرم شود. مدت زمان پخت کیک بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه می باشد. دمای دستگاه را باید بر روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. میزان پخت را بعد از گذشته ۴۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید.
مرحله ششم
زمانی که خلال دندان را درون کیک فرو بردید و آن را خارج کردید، اگر از خمیر چیزی به خلال نچسبیده بود و به راحتی خارج شد یعنی اینکه کیک شما پخته و میتوانید فر را خاموش کنید. بعد از سرد شدن فر قالب خارج شود.
منبع :deserkade_t.a