طرز تهیه گاناش شکلاتی بدون خامه و شکلات با پودر کاکائو ساده و سریع
طرز تهیه گاناش شکلاتی بدون خامه
گاناش شکلاتی بدون خامه و بسیار کم هزینه یک سس شکلاتی بسیار خوشمزه و مناسب برای تزیین بستنی و انواع کیک و شیرینی های خوشمزه خانگی. از این سس به جای شکلات صبحانه هم میتوانید استفاده کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گاناش شکلاتی بدون خامه در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه گاناش | |
شیر | یک و نیم لیوان |
پودر کاکائو | دو قاشق غذا خوری |
آرد | دو قاشق غذا خوری |
وانیل | نصف ق چایخوری |
روغن مایع | سه قاشق غذا خوری |
طرز تهیه گاناش بدون خامه
مرحله اول
برای تهیه این سس شکلاتی بسیار خوشمزه و پرطرفدار ابتدا باید شیر را با شکر مخلوط کنید سپس به آن پودر کاکائو را اضافه کنید و آن را هم بزنید تا از حالت گلوله گلوله بودن خارج شود بعد از انجام این کار وانیل را اضافه کنید.
مرحله دوم
بعد از اضافه کردن وانیل نوبت به آرد می رسد مواد را با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند و درون شیر، آرد و پودر کاکائو به صورت گلوله گلوله نباشند. شیر را روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید.
مرحله سوم
زمانی که شیر بر روی حرارت قرار دارد از هم زدن آن غافل نشوید و مانند فرنی مواد را هم بزنید تا آرام آرام شیر غلیظ شود. مدت زمان آماده شدن شیر بر روی حرارت تقریباً ۱۵ دقیقه می باشد.
مرحله چهارم
برای اینکه سس شکلاتی یک حالت براق و زیبا داشته باشد بعد از گذشت ۱۰ دقیقه روغن را به آن اضافه کنید. چون سس بعد از اینکه خنک می شود غلیظ خواهد شد زمانی که روی حرارت است و رقیق می باشد آن را از روی گاز بردارید.
منبع: sahebeh.khoshdel