طرز تهیه شیرینی یخچالی با بیسکویت پتی بور و بدون فر ساده و سریع
طرز تهیه شیرینی یخچالی با بیسکویت پتی بور یک شیرینی بسیار خوشمزه و راحت که مزه آن شبیه بیسکویت بستنی میباشد. شما با تهیه انواع شیرینی و دسرهای راحت میتوانید از خانواده به صورت ویژه پذیرایی کنید.با کمی سلیقه و حوصله میتوانید با مواد ساده ای که در اختیارتان است خوراکی های خوشمزه و جذاب تهیه کنید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی یخچالی با بیسکویت پتی بور در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی متفاوت یخچالی | |
بیسکوئیت پتی بور | ۱بسته |
خامه قنادی | ۲۰۰ گرم |
شکلات خرد شده | ۵۰ گرم |
مغزیجات دلخواه | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی یخچالی کم هزینه
مرحله اول
برای تهیه این شیرینی خوشمزه اولین کاری که می کنیم هم زدن خامه قنادی میباشد. خامه را تا زمانی که فرم بگیرد هم بزنید. حالا شکلات خرد شده و مغز پسته را به خامه اضافه کنید. مواد را کمی هم بزنید.
مرحله دوم
اکنون نوبت اضافه کردن بیسکویت خرد شده میباشد. مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از آماده کردن قالب یک ردیف بیسکویت کف قالب قرار دهید سپس نوبت اضافه کردن مایع شیرینی می باشد.
مرحله سوم
در پایان با پالت روی مایه را صاف کنید. حالا با بیسکویت های باقی مانده روی مواد را کاملا بپوشانید. قالب را برای مدت زمان تقریبی ۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا آماده برای سرو شود. با چاقو در ابعاد دلخواه برش زده و نوش جان کنید.
منبع : deserkade_t.a