طرز تهیه دسر خرما ویفری رول شده برای افطار ساده و سریع
طرز تهیه دسر خرما ویفری یک دسر بسیار خوشمزه و مقوی مناسب برای افطار. این دسر بسیار سریع و آسان آماده می شود. همچنین ترافل خرما خانگی ، دسر خرما و کلوچه خرما هم برای افطار بسیار مقوی میباشند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر خرما ویفری در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای آماده سازی یک دسر خرمای لذیذ | |
خرمای بدون هسته | ۲۵۰ گرم |
آرد نخودچی | ۱ ق غ |
کره | ۲۰ گرم |
ویفر | ۴ عدد |
طرز تهیه دسر خرما ویفری
مرحله اول
اولین کاری که میکنیم جدا کردن هسته های خرما می باشد بهتر است برای تهیه این دسر از خرمای دشتستان استفاده کنید چون پوست بسیار نازکی دارد و برای تهیه این دسر خوشمزه و مقوی مناسب میباشد.
مرحله دوم
ماهی تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم کره را درون تابه ریخته و بعد از اینکه آب شد آرد نخودچی را اضافه می کنیم. بعد از تفت دادن آرد، خرما را اضافه کرده و مواد را مخلوط میکنیم تا زمانی که خرما نرم شود.
مرحله سوم
حالا ماهی تابه را از روی حرارت بردارید. بعد از این که خنک شد مواد را با دست ورز می دهیم تا به صورت خمیر آماده شود. اگر می خواهید در حجم زیاد آماده کنید بهتر است برای مخلوط کردن مواد از چرخ گوشت استفاده کنید.
مرحله چهارم
خمیر خرما را بر روی نایلون پهن کرده و روی آن را نیز با نایلون بپوشانید. حالا با وردنه خمیر را پهن کنید. ویفر ها را در یک راستا بر روی خمیر خرما قرار دهید. با کمک نایلون خمیر را دور ویفر رول کرده و با دست آن را مرتب نمایید.
مرحله پنجم
خرمای رول شده را برای مدت زمان تقریبی ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا منسجم شود. حالا با چاقو بصورت یکسان برش بزنید. برای تزیین خرما میتوانید رول ها را درون پودر نارگیل یا کنجد بغلطانید.
منبع: deserkade_t.a