طرز تهیه حلوا انگشت پیچ خوزستان برای مراسم ختم ساده و سریع
طرز تهیه حلوا انگشت پیچ
دستور پخت حلوا مجلسی جنوبی مناسب برای مراسم حتم و فاتحه به تعداد زیاد، ترجیحاً حلوا را با روغن گیاهی تهیه نمایید، استفاده از روغن نباتی بخاطر اینکه حاوی اسیدهای چرب اشباع شدهای است که در دیواره رگ رسوب میکند و به مرور سبب ایجاد تصلب شرایین میشود توصیه نمیشود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا انگشت پیچ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۱۵۰ نون میکادوی | |
آرد | ۸ لیوان |
گلاب | ۴ لیوان |
شکر | ۷ لیوان |
زعفرون دم کرده | ۱ گرم |
روغن مایع بطری | ۹۰۰ گرمی |
هل | به میزان لازم |
طرز تهیه حلوا انگشت پیچ
مرحله ۱
برای شروع در ابتدا تابه را روی اجاق گاز قرار داده کمی روغن اضافه کنید روغن که داغ شد آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا زمانی که طلایی رنگ شود و بوی آن فضای آشپزخانه را پر کند.
مرحله ۲
در اواخر تفت دادن کمی پودر هل اضافه کنید ، توجه داشته باشید آرد را با قاشق چوبی هم بزنید. در مرحله بعد شکر و گلاب را بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده ، حرارت را کم کنید تا زمانی که شکر بخوبی درون گلاب حل شود.
مرحله ۳
توجه داشته باشید به نقطه جوش نرسد ، هنگامی که تفت دادن حلوا تمام شد ، اجاق گاز را خاموش کنید و پس از آن شربت حلوا را به آرامی و کم کم اضافه نمایید ، در یک جهت مواد را هم بزنید.
مرحله ۴
پس از تمام شدن شربت، زعفران را اضافه کنید و در همان جهت قبلی هم بزنید، جهت هم زدن باعث کشدار شدن حلوا میشود، زمانی که حلوا خودش را گرفت و روغن پس داد، با همزن برقی برای ۲ الی ۳ دقیقه در همان جهت که هم بزنید، تا کاملا یکدست و کشدار شود.