طرز تهیه کیک با لیوان فرانسوی

طرز تهیه کیک با لیوان فرانسوی

نکات طلایی طرز تهیه کیک با لیوان فرانسوی: آرد و شکر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید. تخم مرغ ها را با وانیل هم بزنید تا کرم رنگ و پف دار شود. شیر و روغن را به تدریج به تخم مرغ ها اضافه کنید. مخلوط آرد را به مواد تخم مرغ اضافه و با لیسک هم بزنید. قالب را چرب و مایه کیک را داخل آن بریزید. در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید. نکات: از لیوان فرانسوی دسته دار به عنوان پیمانه استفاده کنید. مواد را با همزن برقی به خوبی هم بزنید. قبل از پخت، فر را گرم کنید. بعد از پخت، کیک را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر خاموش نگه دارید.

مواد لازم:

  • آرد: ۲٫۵ لیوان
  • شکر: ۱٫۵ لیوان
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • شیر: ۱ لیوان
  • روغن: ۱/۳ لیوان
  • بیکینگ پودر: ۱٫۵ قاشق چای خوری
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. مرحله اول: ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و پف دار شوند.
  2. مرحله دوم: شکر را به تدریج به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
  3. مرحله سوم: وانیل را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
  4. مرحله چهارم: شیر و روغن را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.
  5. مرحله پنجم: آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس به تدریج به مخلوط مواد اضافه کنید. با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  6. مرحله ششم: قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل آن بریزید.
  7. مرحله هفتم: قالب کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا کیک پخته شود.

نکات:

  • برای اینکه کیک پف دار و اسفنجی شود، حتماً تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید تا کرم رنگ و پف دار شوند.
  • برای اینکه کیک شما نسوزد، از قبل فر را روشن کنید و بعد از پخت کیک، شعله فر را خاموش کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کیک خنک شود.
  • می توانید برای تزئین این کیک اسفنجی از خامه، میوه، پودر قند و … استفاده کنید.

کیک اسفنجی بدون شیر

  • آرد: ۲٫۵ لیوان
  • شکر: ۱٫۵ لیوان
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • روغن: ۱/۲ لیوان
  • بیکینگ پودر: ۱٫۵ قاشق چای خوری
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. مرحله اول: تخم مرغ ها را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و پف دار شوند.
  2. مرحله دوم: شکر را به تدریج به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
  3. مرحله سوم: وانیل را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
  4. مرحله چهارم: روغن را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.
  5. مرحله پنجم: آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس به تدریج به مخلوط مواد اضافه کنید. با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  6. مرحله ششم: قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل آن بریزید.
  7. مرحله هفتم: قالب کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا کیک پخته شود.

نکات:

  • برای اینکه کیک پف دار و اسفنجی شود، حتماً تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید تا کرم رنگ و پف دار شوند.
  • برای اینکه کیک شما نسوزد، از قبل فر را روشن کنید و بعد از پخت کیک، شعله فر را خاموش کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کیک خنک شود.
  • می توانید برای تزئین کیک از خامه، میوه، پودر قند و … استفاده کنید.

نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 اسفند 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.