طرز تهیه کیک ارده و کنجد خوشمزه خانگی عصرانه ساده و سریع
طرز تهیه کیک ارده
اگر می خواهید یک عصرانه متفاوت و بسیار خوشمزه را تجربه کنید می توانید از این دستور پخت کیک اسفنجی با بافت لطیف و نرم استفاده کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ارده در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک | |
تخم مرغ | ۳عدد |
شکر ریز | ۱ونیم لیوان |
ارده | نصف لیوان کمی کمتر |
روغن مایع | ۱استکان |
آب | ۱لیوان |
آرد | ۲لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری سرپر |
طرز تهیه کیک ارده
مرحله ۱
لیوانی که ما برای اندازه گیری مواد اولیه استفاده کرده ایم، لیوان دسته دار فرانسوی می باشد. برای شروع شکر و تخم مرغ را درون یک کاسه ریخته و با همزن برقی برای مدت زمان ۵ دقیقه با هم مخلوط کنید.
مرحله ۲
به هم زدن خود تا زمانی که حجم مواد دو برابر شود و رنگ آن کرم رنگ شود ادامه دهید. پس از انجام این کار نوبت به اضافه کردن آب و پس از آن ارده و روغن میرسد. مواد را در حد یکدست شدن هم بزنید.
مرحله ۳
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و برای سه مرحله آن را الک کنید سپس آرد را اگر دو یا سه مرحله به مایه کیک خانگی اضافه کنید. مقدار آرد در حدی باشد که خمیر به دستان شما نچسبد.
مرحله ۴
از مایه کیک خود سه قاشق غذاخوری جدا کرده و با یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید. قالب مورد نظر خود را با روغن جامد چرب کنید و کف آن را کنجد بپاشید.
مرحله ۵
ابتدا مایه کیک را درون قالب خالی کرده سپس مایه کیک کاکائویی را بصورت قاشق قاشق اضافه کنید. شعر گاز را از قبل پیش گرم کنید و قالب را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید برای مدت زمان ۴۵ الی ۵۰ دقیقه.
طرز تهیه سس ارده
در این فاصله زمانی که در اختیار دارید ۲ قاشق غذاخوری پودر قند را با نصف لیوان ارده مخلوط کنید و پس از اینکه کیک پخته شد این مایه را روی کیک سرد بریزید و با ترافل شکلاتی تزیین نمایید.