طرز تهیه کیک گلابی خانگی بدون ماست و با شیر ساده و سریع
طرز تهیه کیک گلابی یک عصرانه بسیار لذیذ و ساده با بافتی نرم و سبک. اگر گلابی نبود میتوانید میوه های دیگری را جایگزین آن کنید مانند هلو یا شلیل و حتی سیب و آلو. توجه داشته باشید میوه شما خیلی رسیده و آبدار نباشد.اندازه گیری مواد کیک را با لیوان قنادی انجام دهید سعی کنید دقیق باشید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گلابی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک عصرانه فوری اما بسیار خوشمزه | |
آرد | ۲ لیوان قنادی منهای ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
وانیل | ۱/۴ ق. چ |
شیر | نصف لیوان |
روغن | نصف لیوان |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
گلابی | ۵ عدد |
بیکینگ پودر | ۱ ق م |
جوش شیرین | ۱/۴ ق چ |
لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
طرز تهیه کیک گلابی
مرحله اول
برای شروع تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط میکنیم این مواد را با همزن برقی باید برای ۷ و ۸ دقیقه مخلوط کنیم تا حجیم شود و رنگ آن به حالت کرم رنگ در آید بعد از انجام این کار نوبت به اضافه کردن شیر ولرم و روغن مایع می رسد.
مرحله دوم
برای پخت کیک باید به یه سری نکات و فوت و فن های پخت کیک خانگی توجه کنید که در پست های قبلی در مورد آن توضیح داده ایم. چه کار کنیم کیک پف دار شود. چه کار کنیم کیک به راحتی از قالب جدا شود. کیک بدون شیر رژیمی تهیه کنیم. پخت کیک بدون همزن برقی امکان پذیر میباشد.
مرحله سوم
حالا مواد خشک را که شامل آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نشاسته ذرت میشود با هم مخلوط میکنیم آنها را برای سه مرحله الک میکنیم. آرام آرام آرد را به مایع کیک اضافه کرده و با لیسک آن هم در یک جهت هم میزنیم.
مرحله چهارم
پوست سه عدد از گلابی ها را جدا می کنیم و آنها را در قطعات کوچک خرد کرده و برای جلوگیری از سیاه شدن رنگ آنها آب لیموترش بر روی آنها می باشیم. گلابی ها را درون مایه کیک قرار می دهیم.
مرحله پنجم
برای اینکه کیک به راحتی از قالب جدا شود باید روغن جداکننده کیک را تهیه کنیم، روی لینک کلیک کنید و طرز تهیه آن را مشاهده نمایید. قالب را چرب کنید و مایه را درون آن بریزید.
مرحله ششم
دوتا گلابی باقی مانده، آنها را بصورت طولی برش بزنید و روی مایه کیک به آرامی قرار دهید. فر باید از ۱۵ دقیقه قبل پیش گرم شود. قالب را بگذارید درون فر. دما ۱۷۵ درجه سانتیگراد باشد. مدت زمان پخت کیک بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه است.
مرحله هفتم
بعد از پخت صبر کنید تا خنک شود، حالا با پودر قند تزیین نمایید. اضافه کردن جوش شیرین بخاطر وجود میوه ها میباشد. بهترین دما هم بین ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه سانتیگراد میباشد.
منبع : deserkade_t.a