طرز تهیه شیرینی زنجبیلی بیرجندی خوشمزه ایرانی با فر ساده و سریع
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
دستور پخت یک شیرینی بسیار ساده و خوشمزه با بافت بسیار لطیف و در عین حال ماندگاری بالا.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زنجبیلی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی | |
آرد قنادی | ۳ لیوان |
روغن جامد | یک لیوان و ۵ قاشق غذاخوری |
پودرقند | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
مرحله ۱
روغن جامد و پودر قند را درون کاسه ریخته و به وسیله یک همزن برقی و با دور متوسط برای ۱۰ دقیقه مواد را هم بزنید تا سفید رنگ شود سپس زنجبیل و بیکینگپودر میرسد مواد را دوباره با هم مخلوط کنید.
مرحله ۲
حالا باید آرد را برای سه مرحله الک کنید سپس آن را آهسته آهسته به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دستان شما نچسبد و حالت لطیف داشته باشد. برای ۵ دقیقه خمیر را ورز دهید تا حسابی جا افتاده شود.
مرحله ۳
خمیر آماده شده شما نیاز به استراحت ندارد به اندازه یک گردو از آن جدا کرده و در دستان خود گلوله کنید، سپس روی سینی فر گاز کاغذ روغنی پهن کنید و چانه های خمیر را مرتب بر روی سینی فر قرار دهید.
مرحله ۴
یک قاشق غذاخوری شکر را درون مقدار کمی آب جوش حل کنید سپس شیره را با یک فرچه بر روی شیرینی های خود رومال کنید. حالا با پسته یا گردو یا هر چیز دیگری که دلتان میخواهد شیرینیها را تزیین کنید.
مرحله ۵
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد برای ۱۵ دقیقه پیش گرم کنید سپس سینی را درون فر قرار دهید، در دقیقه اول حرارت پایین فر رو روشن کنید و بعد از گذشت یک دقیقه آن را خاموش نمایید. سپس برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه گریل را روشن کنید.
مرحله ۶
زمانی که شیرینی ها ترک خورد به معنی این است که آماده شده اند، توجه داشته باشید که آنها نباید تغییر رنگ دهند. هنگامی که فر را خاموش کردید اجازه دهید تا شیرینیها درون فر بمانند و خنک شوند سپس برای مصرف آماده نمایید.