طرز تهیه دسر با شیر و نشاسته و موز و بیسکویت بدون فر ساده و سریع
طرز تهیه دسر با شیر
طرز تهیه دسر با شیر و بدون خامه یک دسر بسیار خوشمزه و مجلسی مناسب برای مهمانی ها و جشن تولد. شما میتوانید با انواع دسر لیوانی شیک و ژله های مجلسی سفره های خود را رنگین نمایید. این دسر فوقالعاده مخصوص ترکیه میباشد و در اکثر کافه ها میتوانید آنرا ببینید. بیشتر آن را با نام کاپ موز میشناسند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر با شیر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه و آماده سازی دسر خارجی با میوه | |
بیسکوییت پتی بور | ۱ بسته |
شیر | ۱ لیتر معادل ۴ لیوان |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری خوری |
نشاسته ذرت | ۲ ق غ |
شکر | ۱ لیوان |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | نصف چای خوری |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
موز | ۱عدد |
طرز تهیه دسر با شیر
مرحله اول
برای شروع شیر را همراه با شکر درون قابلمه بریزید سپس به این مواد آرد و نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را اضافه کنید. قابلمه را بر روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم حرارت در حالت متوسط باشد.
مرحله دوم
کمی مواد را هم بزنید و صبر کنید تا غلیظ شود به این حالت که رسید خامه و کره را اضافه میکنیم. مایع را کمی هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. زمان آن رسیده که اجاق را خاموش کنید بعد از انجام این کار وانیل اضافه شود.
مرحله سوم
لیوان ها را آماده کنی و مقداری از مایع آماده شده را درون لیوان بریزید بعد از آن چند تکه بیسکویت خرد شده و برش های موز را بچینید. این کار را تکرار کنید تا لیوان پر شود در پایان با پودر کاکائو و بیسکویت و پودر پسته تزیین نمایید.
منبع: deserkademmm
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 20 فروردین 1402