طرز تهیه کیک با روغن مایع و یک تخمه مرغی خانگی ساده و سریع
طرز تهیه کیک با روغن مایع
کیک با روغن مایع و ماست یکی از سادهترین کیک های خانگی میباشد، که برای اولین تجربه پخت کیک میتواند گزینه مناسبی بخاطر دستور پخت آسان باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک با روغن مایع در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
کیک ۴ نفره ساده | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۲۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱۱۰ میلی |
شکر | ۲۱۰ گرم |
آرد سفید | ۳۰۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق |
بیکینگ پودر | ۵ گرم |
طرز تهیه کیک با روغن مایع
مرحله اول
تخم مرغ را درون کاسه شکسته و آن را هم بزنید تا زمانی که کف کند، سپس شکر و وانیل را به تخم مرغ اضافه کرده و مواد را برای ۵ دقیقه و با دور تند همزن مخلوط کنید، تا کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم
اکنون باید روغن را اضافه کنید و مواد را هم بزنید سپس ماست را به مایه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط شده را که از قبل الک کرده بودید اضافه کنید.
مرحله سوم
آرد را باید آرام آرام و در طی سه مرحله به مایه اضافه کنید. مواد را با لیسک به آرامی و در یک جهت مخلوط کنید. مایه کیک خوشمزه شما تقریباً باید غلیظ باشد. میتوانید از کشمش هم استفاده کنید.
مرحله چهارم
اگر میخواهید مزه بهتری داشته باشید می توانید مقداری آرد با کشمشها مخلوط کرده سپس آن را به مایه کیک اضافه کنید. علت اضافه کردن آرد به کشمش ها برای جلوگیری از ته نشین شدن آن ها در کف قالب می باشد.
مرحله پنجم
قالبی را که از قبل با روغن جدا کننده چرب کرده بودید آماده کنید و مواد را درون قالب خالی کنید، فر را از قبل باید پیش گرم کنید و قالب را درون آن و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۴۵ دقیقه قرار دهید.
مرحله ششم
مواد اولیه باید با محیط هم دما باشند،فر باید از قبل پیش گرم شده باشد، در طول مدت پخت درب فر را باز نکنید. پس از اینکه فر را خاموش کردید اجازه دهید قالب درون فر بماند، پس از اینکه کیک خنک شد از درون قالب خارج کنید.