طرز تهیه ماکارونی سبزیجات

طرز تهیه ماکارونی سبزیجات

 

ماکارونی رژیمی با قارچ و سویا بدون گوشت، بهترین ماکارونی از سمولینای گندم دوروم بدست می‌آید. سمولینا حاصل آسیابانیِ گندم سختی، به نام گندم دوروم است. البته از گندم‌های دیگر نیز برای تهیه آرد ماکارونی استفاده می‌کنند. اسپاگتی و ماکارونی هردو از زیر شاخه‌های پاستا هستند و از آرد سمولینا ساخته می‌شوند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی سبزیجات در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی پیچییک بسته
سویایک لیوان خشک
قارچیک لیوان خورد شده
پیازیک عدد بزرگ
فلفل دلمه ای زرد و نارنجی خورد شدهدو قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا و پودر آویشننصف قاشق چایخوری
نمک،فلفل و زردچوبهمقداری
رب گوجه فرنگیسه قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماکارونی سبزیجات

مرحله ۱

برای شروع سویا را در یک کاسه آب ولرم برای مدت زمان ۲۰ دقیقه قرار میدهیم و بعد از آن سویا ها را درون آبکش ریخته و آب را را کاملا میگیریم ، قارچ را ورقه ورقه کرده تابه را بر روی اجاق قرار داده حالا قارچ را با کره  و با حرارت ملایم تفت میدهیم.

مرحله ۲

یک قاشق مربا خوری آبلیمو هم درون تابه ریخته و قارچ ها را تفت میدهیم استفاده از آبلیمو برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها میباشد .جداگانه پیاز های خرد شده را با روغن تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند حالا زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه کنید.

مرحله ۳

بعد از آن نوبت اضافه نمودن سویا و قارچ های تفت داده شده میباشد ، کمی که مواد را هم زدید ، فلفل دلمه ای و پودر پاپریکا و آویشن را به درون تابه ریخته و تفت دهید در پایان سه قاشق غذاخوری رب گوجه و نمک به مواد اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند،

مرحله ۴

حالا به دقیقه زمان نیاز دارید تا سس شما کاملا جا افتاده شود. در مرحله بعدی ماکارونی رو در آب جوش بریزید و بعد از آن آبکش کنید ، قابلمه را روی حرارت کم اجاق قرار دهید کف ظرف را با روغن کمی چرب کنید.

مرحله ۵

سیب زمینی ها را ورقه ورقه کنید و بعنوان ته دیگ ته ظرف قرار دهید بعد از آن یک لایه ماکارونی یک لایه سس بریزید درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا غذای شما دم بکشه، حالا ماکارونی شما آماده برای سرو شده است .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.