طرز تهیه کیک ارده و گردو خانگی با ماست و بدون شیر ساده و سریع
طرز تهیه کیک ارده و گردو با یک بافت پنبه ای و اسفنجی. دستور پخت کیک ساده و روان میباشد و مناسب برای خانم های تازه کار است. ما برای اندازه گیری مواد اولیه کیک از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کرده آیم.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ارده و گردو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای پخت کیک خانگی ساده | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱٫۵ لیوان |
ماست | ۱ لیوان |
روغن مایع | از ۱ لیوان یک بند انگشت کمتر |
آرد سفید قنادی | ۳ لیوان |
بیکینگ پودر | ۱قاشق مرباخوری پر |
وانیل | کمی |
ارده | ۳ قاشق غذاخوری |
برای رویه کیک | |
ارده و گردو | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک ارده و گردو
مرحله اول
برای پخت یک کیک با کیفیت و مطلوب باید با نکات پخت کیک آشنایی کامل داشت باشید. تا بعد از آشپزی و دیدن نتیجه از کار خود ناامید نشوید. برای اینکه بتوان کیک را بدون مشکل از قالب جدا کرد بدون اینکه شکل و حالت خود را از دست ندهد استفاده از روغن جدا کننده کیک برای چرب کردن قالب میباشد.
مرحله دوم
آشپزی را با صبر و عشق انجام دهید برای شروع به سراغ تخم مرغ ها رفته و آنها را با شکر و وانیل مخلوط میکنیم. برای ۷،۸ دقیقه مایه را هم بزنید. تا رنگ آن کرمی و حالتی کشدار پیدا کند.
مرحله سوم
به این حالت که رسید روغن و بعد از آن ماست و در مرحله بعد ارده را بریزید. با دور کند همزن مایه را در حدی که مخلوط و یکدست شود هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ۳ مرتبه الک نمایید.
مرحله چهارم
بعد از الک کردن آرد آن را در طی چند مرحله به مایه اضافه کنید. این کار را با حوصله و دقت انجام دهید تا از سفت شدن مایه کیک جلوگیری کنید. بهتر است در یک جهت با لیسک مایه هم زده شود تا پف کیک بعد از پخت نخوابد.
مرحله پنجم
بعد از اینکه قالب میان تهی را چرب کردید (برای چرب کردن میتوانید از ارده استفاده کنید) مایه را درون قالب بریزید. زمانی که مایع را درون قالب ریخته اید باید مواد روی کیک را اضافه کنید. برای مواد روی کیک ابتدا ارده را اضافه کنید و بعد از آن گردو را بریزید.
مرحله ششم
۱۵ دقیقه قبل از اینکه قالب درون فر قرار بگیرد باید آن را روشن کنید تا گرم شود. دما را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و برای مدت زمان ۴۵ تا ۵۵ دقیقه قالب را درون فر قرار دهید.
مرحله هفتم
بعد از گذشت ۴۵ دقیقه با خلال چوبی میتوان میزان پخت کیک را چک کرد. اگر چیزی به خلال نچسبید یعنی کیک کاملا پخته شده و می توانید فر را خاموش کنید. صبر کنید تا خنک شود سپس از قالب خارج کنید و مزه کیک بدون شیر با ماست را تجربه کنید.
منبع:deserkade_t.a