طرز تهیه کیک زنجبیلی خوشمزه رژیمی برای شب یلدا ساده و سریع
طرز تهیه کیک زنجبیلی
در این روزهای سرد زمستانی برای جلوگیری از سرماخوردگی می توانید زنجبیل را به سفره غذایی خود اضافه کنید. کیک اسفنجی و لطیف با استفاده از زنجبیل. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک زنجبیلی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۳ پیمانه سرخالی |
شیره انگور | ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پودر زنحبیل | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱/۲ پیمانه |
کره هم دمای محیط | ۱ پیمانه |
شکر قهوه ای یا سفید | ۱ پیمانه |
طرز تهیه کیک زنجبیلی
مرحله ۱
برای شروع فرگاز را از قبل پیش گرم میکنیم با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پس از انجام این کار آرد را همراه با زنجبیل و بیکینگ پودر و مخلوط کرده و در سه مرحله این مخلوط را به آرامی الک میکنیم.
مرحله ۲
کره را هم ۲۰ دقیقه قبل از شروع پخت کیک از درون یخچال خارج کنید تا با دمای محیط هم دما شود. با هم زن برقی برای چند ثانیه کره را مخلوط کنید سپس نوبت به اضافه کردن شکر قهوهای یا سفید می رسد.
مرحله ۳
برای ۲ دقیقه شکر و کره را هم بزنید تا یکدست شوند. حالا تخم مرغ ها را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و تا زمانی که آنها یکدست شوند با همزن دستی و یا برقی مخلوط کنید. پس از انجام این مراحل نوبت به اضافه کردن شیره انگور می رسد.
مرحله ۴
با سرعت متوسط همزن برای یک دقیقه مایه کیک را مخلوط کنید. حالا باید آرد را آرام آرام به مایه اضافه کنید و پس از آن نوبت به اضافه کردن شیر می رسد. مواد را در حدی که یکدست شوند هم بزنید.
مرحله ۵
قالب مورد نظر خود را ابتدا با کره چرب کنید و سپس کف و دیواره های آن را آرد پاشی نمایید سپس مایه کیک را درون قالب بریزید و آن را برای مدت زمان ۴۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر گاز از قبل پیش گرم شده قرار دهید.
مرحله ۶
برای تزیین کیک خانگی خوشمزه و بسیار مقوی می توانید گاناش براق تهیه کنید و با آن کیک را تزیین نمایید. یکی از خوشمزه ترین کیک های ساده می باشد که خوردن آن را در کنار یک چای زنجبیلی به شما توصیه می کنیم.