خامه فرم گرفته ، طرز تهیه خامه مخصوص قنادی و برای تزیین کیک
طرز تهیه خامه فرم گرفته
خامه فرم گرفته مخصوص خانگی برای تزیین انواع کیک های خوشمزه و مجلسی و ساده . این خامه را راحت و آسان در منزل تهیه کنید . با تهیه آن دیگر نیازی به خامه های قنادی ندارید و میتوانید آن را جایگزین کنید . با این کار همیشه از یک محصول تازه و با اطمینان از سالم بودن بهره خواهید برد .
مواد لازم برای تهیه خامهمواد لازم برای تهیه خامه
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
طرز تهیه خامه فرم
مرحله اول
برای تهیه خامه فرم گرفته ابتدا خامه را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید فقط آن را کمی گرم کنید و اجازه ندهید تا به دمای جوشیدن برسد سپس به آن شکلات تخته ای را اضافه کنید و آن مواد را با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شوند اجاق گاز را حالا خاموش کنید ، پس از انجام این مراحل خامه شکلاتی را برای مدت زمان ۴۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا سرد شود .
مرحله دوم
زمانی که تایم ۴۰ دقیقهای شما به پایان رسید درون یک لگن یخ ریخته و کاسه حاوی خامه را درون لگن قرار دهید ، حالا خامه را با یک همزن برقی برای مدت زمان ۵ دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد ، اکنون خامه آماده برای استفاده شده است آن را درون قیف بریزید و کیک و شیرینی خود را تزیین کنید .