طرز تهیه پیتزا برگر خانگی با مرغ و قارچ بدون گوشت ساده و سریع
طرز تهیه پیتزا برگر خانگی یک پیش غذای جذاب و بسیار خوشمزه. مثل مینی پیتزا پرطرفدار میباشد و برای پخت آن نیاز به هزینه های زیادی ندارید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا برگر خانگی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
ذرت | ۱۰۰ گرم |
نمک و ادویه و آویشن | به میزان لازم |
نان همبرگر | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
طرز تهیه پیتزا برگر خانگی
مرحله اول
برای تهیه پیتزای خوشمزه اول باید مواد میانی را درست کنیم برای اینکار سینه های مرغ را در ابعاد ریز و به صورت مربعی پر میکنیم. پیاز را خرد کرده و با مقداری کمی روغن درون تابه ریخته و تفت دهید.
مرحله دوم
تکه های مرغ را هم اضافه کنید و تفت دهید، حالا نوبت اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه ای میباشد. پس از کمی تفت دادن ذرت اضافه شود. ادویه ها را که شامل نمک و ادویه و پودر آویشن میباشد اضافه کنید.
مرحله سوم
در پایان مقداری پنیر پیتزا اضافه شود و اندکی بعد تابه را از روی حرارت بردارید. به سراغ نان ها رفته و قسمت بالایی آن را برش بزنید مانند تصویر. خمیر داخل نان را جدا کنید.
مرحله چهارم
با مواد میانی که آماده کرده اید داخل نان را پر کنید. بعد از پر کردن نان ها،مقداری پنیر پیتزا و پودر آویشن و فلفل دلمه ای ریز ریز شده روی برگر ها بپاشید. فر را از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه فر گرم شد نان ها را درون سینی فر بگذارید و برای مدت زمان ۱۵ دقیقه و با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید. صبر کنید تا پنیر پیتزا آب شود. حالا میتوانید پیتزا را با انواع سس سرو نمایید.
منبع:deserkade_t.a