طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه و مقوی با عسل ساده و سریع
طرز تهیه شیر بادام
شیر بادام همراه با عسل یک نوشیدنی بسیار مقوی و سالم همراه با خواص فراوان که به چند عدد از آنها اشاره می کنیم. برای تقویت حافظه و رفع ضعف اعصاب. سرشار از ویتامین e یک آنتی اکسیدان عالی برای مقابله با التهاب و استرس. منبع فوق العاده ویتامین d برای مبارزه با پوکی استخوان.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیر بادام در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی | |
بادام درختی | ۱ لیوان |
عسل | ۵ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ لیوان |
طرز تهیه شیر بادام
مرحله اول
برای تهیه این نوشیدنی سعی کنید از بادام های تازه استفاده کنید. از یک روز قبل بادامها را درون کاسه ریخته و روی آن را با آب پر کنید، روی ظرف خود را با پلاستیک بپوشانید و برای ۲۴ ساعت در دمای محیط قرار دهید.
مرحله دوم
بعد از اینکه بادامها را بخوبی خیساندید پوست آنها را جدا کنید و درون همزن بریزید، سپس نوبت به اضافه کردن آب می رسد مقدار آب باید دو برابر بادام ها باشد مواد را برای ۵ دقیقه باید هم بزنید.
مرحله سوم
برای اینکه این نوشیدنی طعم بهتری داشته باشد و خواص آن بیشتر و مقوی تر از قبل شود، میتوانید مقداری عسل به آن اضافه کنید، اندازه عسل به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. اکنون نوشیدنی آماده برای مصرف می باشد.