طرز تهیه کیک با آرد بادام خوشمزه و رژیمی عصرانه ساده و سریع
طرز تهیه کیک با آرد بادام
کیک با آرد بادام یا همان کاپ کیک کتویی ساده خوشمزه و رژیمی. آرد بادام فاقد گلوتن و مفید برای بیماران دیابتی و سیلیاکی می باشد. سرشار از منیزیم و فسفر و ویتامین های گروه b می باشد. استویا هم یک شیرین کننده طبیعی می باشد که ۲۰۰ برابر شیرینتر از شکر می باشد، پس از استفاده به قند تبدیل نمیشود و همانطور که مصرف شده دفع خواهد شد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک با آرد بادام در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای پخت کیک | |
تخم مرغ | ۳عدد |
آب | نصف پیمانه |
کرهی آب شده | نصف پیمانه |
آرد بادوم | ۱و نیم پیمانه |
وانیل | ۱ق چ |
بیکینگ پودر | ۱/۵ق چ |
استویا | ۵ساشه |
شکلات تلخ | برای داخل کیک |
طرز تهیه کیک با آرد بادام
مرحله اول
تخم مرغ ها را شکسته و درون کاسه مناسب بریزید آنها را در حدی که از حالت لختگی خارج شوند هم بزنید سپس وانیل را به آن اضافه کنید و برای ۳ دقیقه با دور تند همزن برقی مواد را مخلوط کنید.
مرحله دوم
اکنون باید آب و کره را به تخم مرغ ها اضافه کنید، مواد را دوباره مخلوط کنید تا یکدست شود. آرد بادام را با استویا و بکینگ پودر مخلوط کرده و آن را آرام آرام به مایه کیک رژیمی اضافه نمایید.
مرحله سوم
مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس قالب های کاپ کیک که خود را آماده و آن ها را چرب کنید، در وسط آنها یک تکه شکلات قرار دهید سپس مواد را درون قالب های آماده بریزید.
مرحله چهارم
دستگاه فر را از ۱۵ دقیقه روشن کرده و آن را پیش گرم کنید قالب های کیک را درون سینی فر چیده و آن را برای مدت زمان ۱۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا کاملاً مغز پخت و آماده شوند.