تهیه و پخت ترشی مخلوط بندری ساده و فوری خانگی با رب انار
طرز تهیه ترشی مخلوط
طرز تهیه و پخت ترشی مخلوط بندری ساده و فوری خانگی ملس با رب انار و تمرهندی ، برای تهیه این ترشی نیازی به استفاده از ادویه نیست رب انار و تمرهندی چاشنی های این ترشی خوشمزه هستند .
مواد لازم برای تهیه ترشیمواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط بندری
- ۳ کیلو بادمجون
- ۱ کیلو هویج
- ۳ عدد لبو
- سیر ۲۵۰گرم
- یه شیشه کوچیک رب انار
- یک عدد تمر هندی
- سرکه محلی به میزان لازم
- نمک ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی مخلوط
طرز تهیه ترشی فوری
برای تهیه ترشی مخلوط ابتدا بادمجان ها را شسته و بعد از تمیز نمودن آنها را با پوست بر روی اجاق گاز قرار داده و بصورت کبابی آماده نمایید ، سپس پوست بادمجانها را جدا کرده و اگر تخمه داشت آن ها را جدا کنید ، قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و تا نصفه آب اضافه کنید سپس هویج و لبو را با رنده درشت خرد کرده و همراه با سیر درون قابلمه ریخته لحظاتی بعد ۲ لیوان سرکه را اضافه کنید .
ترشی با رب انار و تمر هندی
در مرحله بعد بادمجان ها را اضافه نمایید ، حالا ۲ قاشق غذاخوری سر خالی نمک اضافه کنید ، صبر کنید تا مواد کاملا پخته و بجوشد ، در ضمن مواد درون قابلمه را مدام هم بزنید تا ته نگیرد ، هنگامی که کاملا پخته شدند و آب درون قابلمه کشیده شد ، تمر هندی و رب انار را درون یک لیوان با هم مخلوط کنید سپس بر روی مواد ترشی خانگی ریخته و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا بجوشد .
ترشی لیته بندری قرمز
هنگامی که مواد ترشی آماده و جا افتاده شد پس از خنک شدن درون میکسر ریخته و هم بزنید تا پوره شود ، اگر مخلوط کن در اختیار شما قرار ندارد با استفاده از یک گوشتکوب مواد را بخوبی با هم به کنید ، اکنون ترشی محلی شما قابل استفاده میباشد .