طرز تهیه مربا انگور سیاه شانی خوشمزه حلال با شکر ساده و سریع
طرز تهیه مربا انگور سیاه
طرز تهیه مربا انگور سیاه یا مارمالاد انگور یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی، مخصوصاً برای کودکان. برای تقویت و افزایش گلوبول های سفید و بالا بردن سیستم ایمنی بدن در برابر انواع ویروس و باکتری از این مربای خوش طعم میتوانید استفاده نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربا انگور سیاه در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربا | |
انگور بدون هسته | ۱کیلو |
شکر | نیم کیلو |
آب | نیم لیتر |
وانیل | نوک ق چ |
آبلیمو | ۱ ق غ |
طرز تهیه مربا انگور سیاه
مرحله اول
برای تهیه این مربای خاص و خوش رنگ ابتدا آب و شکر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید و صبر کنید تا شروع به جوشیدن کند سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند.
مرحله دوم
در این فاصله انگورها را شسته و آنها را دونه کنید سپس به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا برای ۳۰ دقیقه بجوشد. بعد از گذشت این زمان نوک قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید.
مرحله سوم
اجازه دهید تا به قوام دلخواه و مناسب برسد در ۱۵ دقیقه آخر پخت یک قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه کنید. بعد از اینکه آماده شد اجاق را خاموش کنید و صبر کنید در همان حالت مربا خنک شود.
مرحله چهارم
اکنون میتوانید مربا را درون شیشههای خشک و تمیز بریزید. شیشهها را برای ۱۰ ساعت به صورت وارونه قرار دهید بعد از انجام این کار میتوانید آنها را درون یخچال نگهداری کنید.
منبع