سس انبه طرز تهیه چاشنی مخصوص و تند بندری برای فلافل سمبوسه
طرز تهیه سس انبه
سس انبه تازه یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین چاشنی های مخصوص برای سمبوسه و فلافل می باشد که فصل تهیه آن در اوایل تیرماه میباشد ، برای پخت این سس باید از انبه کال و نارس استفاده کنید
مواد لازم برای تهیه سسمواد لازم برای تهیه سس
- انبه کال پوست گرفته یک کیلو
- سیر یک بوته کوچک
- روغن زیتون یا مایع یک چهارم لیوان
- تخم گشنیز
- فلفل پودری قرمز
- زردچوبه
- نمک
- زعفران
- سرکه
طرز تهیه سس انبه
مرحله اول
برای تهیه سس انبه تازه بندری مخصوص فلافل و انواع ساندویچ های گرم خوشمزه پس از اینکه پوست انبه کال را گرفتید آنها را خرد کنید و درون آبکش بریزید و یک کاسه هم در زیر آبکش قرار دهید تا آب انبه در آن جمع شود بر روی انبه ها مقداری نمک و زردچوبه بپاشید . در مرحله بعد درون قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد انبه را همراه با سیر پوست گرفته شده اضافه کنید کمی که مواد را طرف دادی ادویه ها را به آن اضافه کنید و برای مدت زمان ۵ دقیقه همه را با هم تفت دهید
مرحله دوم
در مرحله بعد یک استکان شکر را همراه با آب انبه و سرکه اضافه کنید حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کاملاً پخته و نرم شود در مرحله آخر زعفران ساییده شده را به آن اضافه کنید و بلافاصله اجاق گاز را خاموش کنید زمانی که از داغی افتاد آن را درون مخلوط کن ریخته و به صورت پوره آماده نمایید . اضافه کردن شکر باعث رفع مزه تند سرکه میشود . این سس هم مانند سالاد انبه بسیار خوشمزه میباشد