طرز تهیه سس انبه

طرز تهیه سس انبه جنوبی با طعم تند برای فلافل و سمبوسه هندی و آبادانی

سس انبه تازه یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین چاشنی های مخصوص برای سمبوسه و فلافل می باشد که فصل تهیه آن در اوایل تیرماه می‌باشد ، برای پخت این سس باید از انبه کال و نارس استفاده کنید

مواد لازم برای تهیه سس

مواد لازم برای تهیه سس

  • انبه کال پوست گرفته یک کیلو
  • سیر یک بوته کوچک
  • روغن زیتون یا مایع یک چهارم لیوان
  • تخم گشنیز
  • فلفل پودری قرمز
  • زردچوبه
  • نمک
  • زعفران
  • سرکه
دستور پخت

طرز تهیه سس انبه

مرحله اول

برای تهیه سس انبه تازه بندری مخصوص فلافل و انواع ساندویچ های گرم خوشمزه پس از اینکه پوست انبه کال را گرفتید آنها را خرد کنید و درون آبکش بریزید و یک کاسه هم در زیر آبکش قرار دهید تا آب انبه در آن جمع شود بر روی انبه ها مقداری نمک و زردچوبه بپاشید . در مرحله بعد درون قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد انبه را همراه با سیر پوست گرفته شده اضافه کنید کمی که مواد را طرف دادی ادویه ها را به آن اضافه کنید و برای مدت زمان ۵ دقیقه همه را با هم تفت دهید

مرحله دوم

در مرحله بعد یک استکان شکر را همراه با آب انبه و سرکه اضافه کنید حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کاملاً پخته و نرم شود در مرحله آخر زعفران ساییده شده را به آن اضافه کنید و بلافاصله اجاق گاز را خاموش کنید زمانی که از داغی افتاد آن را درون مخلوط کن ریخته و به صورت پوره آماده نمایید . اضافه کردن شکر باعث رفع مزه تند سرکه می‌شود . این سس هم مانند سالاد انبه بسیار خوشمزه میباشد

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.