اندازه و مقدار نمک خیارشور

اندازه و مقدار نمک خیارشور

اندازه و مقدار نمک خیارشور را در خانه و بدون ترازو بدست آورید. با این روش جالب و تجربی اندازه نمک خیارشور را میتوانید بفهمید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله مقدار نمک خیارشور در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مرحله اول

ابتدا باید آب نمک را آماده کنید. بعد از آماده شدن آب نمک یک عدد تخم مرغ را بخوبی شسته و آنرا درون ظرف آب نمک قرار دهید اگر تخم مرغ ته نشین شد یعنی اندازه نمک خیارشور کم می‌باشد.

مرحله دوم

اگر تخم مرغ بر روی آب شناور ماند یعنی مقدار نمک شما بیشتر از حد مجاز شده است. اگر تخم مرغ در وسط آب بصورت معلق قرار گرفت یعنی نمک آن کاملاً اندازه می‌باشد.

مرحله سوم

تمام موادی را که برای تهیه خیارشور از آن استفاده می‌کنید باید قبل بشویید و اجازه دهید تا کاملاً خشک شوند. نمدار بودن آنها باعث کپک زدن خیارشور خواهد شد.

مرحله چهارم

اضافه کردن جعفری و نخود باعث ترد شدن خیار شور خواهد شد. گاز نخود تاثیر زیادی بر روی ترد شدن خیارشور ها خواهد داشت. پس از حذف کردن آن صرف نظر کنید.

منبع : deserkade_t.a

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 24 خرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.