طرز تهیه ترشی مشهدی با آب گوجه فرنگی به روش سنتی
طرز تهیه ترشی مشهدی
ترشی مشهدی یا سالاد زمستانی یک ترشی بسیار خوش رنگ با طعم بسیار ملایم و دلنشین که شاکله اصلی آن را گوجه فرنگی تشکیل می دهد و طعم آن بسیار دلنشین تر از ترشی های تند و تیز خوزستانی می باشد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه ترشی مشهدی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی | |
گل کلم پاک شده | ۱ کیلو |
گوجه فرنگی | دو کیلو |
کلم برگ خورد شده | ۲۰۰ گرم |
هویج خورد شده | ۲۰۰ گرم |
ساقه کرفس خورد شده | ۲۰۰ گرم |
خیاز خورد شده | ۲۰۰ گرم |
فلفل سبز تند و شیرین | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۲۰۰ گرم |
سرکه | ۲ لیوان |
نمک ، فلفل قرمز | بدلخواه |
طرز تهیه ترشی مشهدی
مرحله ۱
برای تهیه ترشی مشهدی ابتدای کار سبزیجات را شسته و خرد کنید آن ها را برای مدت زمان ۲۴ ساعت روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود و خشک شوند ، حالا پوست گوجه ها را بگیرید و آنها را بصورت پوره آماده کنید.
مرحله ۲
گوجه فرنگی پوره شده را در قابلمه ریخته و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا کمی غلیظ شود پس از انجام این کار دو قاشق سیاه دانه را تفت دهید و همراه با دو لیوان سرکه و ۲ قاشق غذاخوری نمک به گوجه ها اضافه کنید . نصف سیر را هم بصورت پوره درآورید و به گوجه ها اضافه کنید . حالا اجاق گاز را خاموش نمایید.
مرحله ۳
پس از اینکه گوجه ها از حالت داغ بودن خارج شدن تمام سبزیجات را به آن اضافه کنید سپس درون ظرف های شیشه ای بریزید و پس از اینکه خنک شدند درب شیشه ها را ببندید و درون یخچال قرار دهید این ترشی خوشمزه خانگی بعد از گذشت دو هفته آماده برای مصرف می باشد برای تهیه آن نیاز به استفاده از سبزیجات معطر و ادویه نیست.