طرز تهیه ترشی مخلوط

آموزش طرز تهیه ترشی مخلوط ریز و درشت بندری و شیرازی مجلسی و خوشمزه خانگی تند و شیرین و ملس همراه با رب انار و تمر هندی

طرز تهیه و پخت ترشی مخلوط بندری ساده و فوری خانگی ملس با رب انار و تمرهندی ، برای تهیه این ترشی نیازی به استفاده از ادویه نیست رب انار و تمرهندی چاشنی های این ترشی خوشمزه هستند .

مواد لازم برای تهیه ترشی

مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط بندری

  • ۳ کیلو بادمجون
  • ۱ کیلو هویج
  • ۳ عدد لبو
  • سیر ۲۵۰گرم
  • یه شیشه کوچیک رب انار
  • یک عدد تمر هندی
  • سرکه محلی به میزان لازم
  • نمک ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز تهیه ترشی مخلوط

طرز تهیه ترشی فوری

برای تهیه ترشی مخلوط ابتدا بادمجان ها را شسته و بعد از تمیز نمودن آنها را با پوست بر روی اجاق گاز قرار داده و بصورت کبابی آماده نمایید ، سپس پوست بادمجانها را جدا کرده و اگر تخمه داشت آن ها را جدا کنید ، قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و تا نصفه آب اضافه کنید سپس هویج و لبو را با رنده درشت خرد کرده و همراه با سیر درون قابلمه ریخته لحظاتی بعد ۲ لیوان سرکه را اضافه کنید .

ترشی با رب انار و تمر هندی

در مرحله بعد بادمجان ها را اضافه نمایید ، حالا ۲ قاشق غذاخوری سر خالی نمک اضافه کنید ، صبر کنید تا مواد کاملا پخته و بجوشد ، در ضمن مواد درون قابلمه را مدام هم بزنید تا ته نگیرد ، هنگامی که کاملا پخته شدند و آب درون قابلمه کشیده شد ، تمر هندی و رب انار را درون یک لیوان با هم مخلوط کنید سپس بر روی مواد ترشی خانگی ریخته و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا بجوشد .

ترشی لیته بندری قرمز

هنگامی که مواد ترشی آماده و جا افتاده شد پس از خنک شدن درون میکسر ریخته و هم بزنید تا پوره شود ، اگر مخلوط کن در اختیار شما قرار ندارد با استفاده از یک گوشت‌کوب مواد را بخوبی با هم به کنید ، اکنون ترشی محلی شما قابل استفاده می‌باشد .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.