طرز تهیه مافین کیک شکلاتی خانگی با سس پرتقالی ساده و سریع
مافین کیک شکلاتی
طرز تهیه کیک مناسب و کم هزینه یرای تغذیه مدرسه مافین کیک شکلاتی و خوشمزه برای فصل زمستان. با کمی صبر و حوصله این کیک تک نفره خانگی را پخته و از خوردن آن لذت ببرید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | |
آرد دو پیمانه | شکر یک پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد | بیکینگ پودر ۲ ق چ |
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه | روغن ۱/۲ پیمانه |
وانیل نصف ق چ | رنده پوست پرتقال یک ق چ |
مواد لازم برای سس پرتقال | |
نشاسته ذرت یک ق غ | آب پرتقال ۱/۲ پیمانه |
شکر ۲ ق غ | رنده پوست پرتقال به دلخواه نصف ق چ |
طرز تهیه مافین
مرحله اول
برای شروع آرد را با بکینگ پودر مخلوط میکنیم سپس آنها را برای دو یا سه مرحله الک کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و بعد از آن وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه نمایید.
مرحله دوم
مایه را با دور تند همزن برقی مخلوط کنید، هم زدن را تا زمانی که مایه کرم رنگ و کش دار شود ادامه دهید. توجه داشته باشید در زمان هم زدن یکی دو بار کاسه را دورگیری کنید.
مرحله سوم
با انجام این کار کیک بعد از پخت بوی تخممرغ نخواهد گرفت. حالا نوبت اضافه کردن روغن و آب پرتقال میباشد. در حد یکدست شدن مایه کیک مواد را هم بزنید.
مرحله چهارم
اکنون زمان آن رسیده که مخلوط آرد و بکینگ پود را آرام آرام و در طی سه مرحله به مایع کیک اضافه کنید. توجه کنید برای پخت انواع کیک در این مرحله باید مایع را در یک جهت هم بزنید.
مرحله پنجم
درون قالبهای خود کپسول مافین قرار دهید و مایع کیک را درون قالبها بریزید. فر را از قبل گرم کنید و قالب را برای مدت زمان ۲۵ الی ۳۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر بگذارید.
مرحله ششم
در این فاصله تا کیکها مغز پخت شوند میتوانید سس پرتقالی را آماده کنید، نشاسته ذرت را با شکر و آب پرتقال مخلوط کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت مناسب برسد.
مرحله هفتم
بعد از اینکه کیک کاملاً پخته شد با سس شکلاتی روی سطح آن را بپوشانید در پایان با کرمهای شکلاتی خوشمزه مافین های خانگی و رژیمی را تزیین نمایید.
منبع : zahra_pastry