طرز تهیه حلوای آرد برنج مجلسی خانگی شمالی با شیر ساده وسریع
طرز تهیه حلوای آرد برنج
یکی از شیرینی های سنتی و اصیل ایرانی حلوا میباشد که پایه اصلی مراسم های عزاداری و یا مذهبی می باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای آرد برنج در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا | |
پیمونه | لیوان فرانسوی دسته داره |
آرد برنج | یک پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
شیر | دو پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
پودر هل | یک چهارم قاشق چایخوری |
زعفرون | دلخواه |
روغن مایع | یک چهارم پیمانه |
روغن نیمه جامد یا کره | یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه حلوای آرد برنج
مرحله ۱
برای تهیه هوا ابتدا شهر را آماده کنید برای این کار شیر و شکر را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید پس از این که شکر کاملاً حل شد گلاب را همراه با پودر هل و زعفران به مواد اضافه کنید.
مرحله ۲
مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند، سپس از روی حرارت بردارید ( نیازی به جوشیدن ندارد ). حالا آرد برنج برای دو یا سه مرحله الک کنید تا کاملاً آرد صاف و هوادهی داده شود.
مرحله ۳
آرد را درون ماهیتابه ریخته و تف می دهیم تا بوی خامی آن فضا را در بر بگیرد و کمی تیره شود، از روی حرارت برداشته و دوباره آن را الک می کنیم سپس روغن ها را به آرد اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله ۴
هرچقدر آرد شما بیشتر تفت بخورد طلایی تر خواهد شد و رنگ حلوا تیره تر میشود. در پایان شهر را در دو الی سه مرحله به آرد اضافه کنید مواد را خوب هم بزنید تا بافت حلوا صاف و یکدست شود.
مرحله ۵
در این مرحله قابلمه یا ماهیتابه خود را بهصورت گهوارهای تکان دهید تا حلوا در یک گوشه ظرف جمع شود مرتب آن را هم بزنید تا آماده برای سرو شود. در پایان آن را به اشکال مختلف حالت داده و در سینی پذیرایی قرار دهید.