طرز تهیه کیک خرمالو

طرز تهیه کیک خرمالو کیک خرمالو شف طیبه کیک خرمالو سانازسانیا بهونه سراشپز پاپیون

کیک خرمالو خوشمزه و مجلسی مخصوص اواخر تابستان و فصل پاییز ، اگر می‌خواهید رنگ کیک خانگی شما بعد از پخت تیره تر باشد میتوانید با کم و زیاد کردن مقدار دارچین رنگ دلخواه خود را

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم‌ برای تهیه کیک‌ خرمالو

  • تخم‌ مرغ: ۳ عدد‌
  • ارد: دو لیوان‌ سرخااالی‌‌
  • شکر: ۳/۴لیوان‌
  • روغن:۳/۴ لیوان
  • دارچین: یک ق غ،
  • پوره‌ خرمالو: یک‌ لیوان‌ سرخالی‌
  • آب جوش: ۴ ق غ‌
  • گردو‌خردشده: ۴ ق غ‌
  • بکینگ‌ پودر: یک ق چ‌
  • نمک: یک‌ پنس‌
  • جوش‌ شیرین: نصف ق م‌
دستور پخت

طرز تهیه کیک‌ خرمالو

مرحله اول

برای تهیه کیک خرمالو ابتدا باید مواد را از یخچال خارج کرده و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه بیرون و در محیط قرار بگیرند تا هم دما شوند سپس فر را روشن کرده تا از قبل پیش گرم شود حالا تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و تا زمانی که آنها حجیم شوند با دور کند هم میزنیم در مرحله بعد دارچین و پوره خرمالو را به آنها اضافه می‌کنیم و برای یک دقیقه دیگر با هم مخلوط میکنیم .

مرحله دوم

در اینجا لازم می دانم به شما تهیه پوره خرمالو را توضیح دهم پس از اینکه پوست خرمالو را گرفتی آنها را درون مخلوط کن ریخته و با هم به خوبی می کنید توجه داشته باشید حتماً از خرمالوهای رسیده و شیرین برای تهیه کیک خانگی خوشمزه استفاده نمایید .

مرحله سوم

حالا به مواد مایه کیک روغن و آب را اضافه کنید و دوباره برای مدت زمان یک دقیقه هم بزنید پس از انجام این مراحل نوبت به اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر می‌رسد ، آرد را در ۳ مرحله الک کنید و پس از آن همراه با جوش شیرین و نمک در سه نوبت به مواد اضافه کنید . یک قاشق از آرد را نگه دارید و آن را با گردو های خرد شده مخلوط کرده و به مایه کیک اضافه کنید .

مرحله چهارم

اکنون آماده برای ریختن درون قالب شده قالب را برای مدت زمان ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا آماده شود برای تزیین هم از سس خرمالو استفاده کنید ،پوره خرمالو را با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کرده و برای تزیین کیک استفاده کنید .

آخرین بروز رسانی در : جمعه 4 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.